Vezi comunicatul oficial

• Functioneaza atat cu USB-urile standard Type-A cat si cu cele Type-C
• Mai mult spatiu de stocare pentru smartphone, tableta, PC si Mac cu USB Type-C
• Performante USB 3.1 Gen. 1 pentru viteza mai mare decat in cazul USB 2.0
• Simultan s-a lansat noua unitate flash DataTraveler Micro 3.1

Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, lanseaza stick-ul DataTraveler® microDuo 3C. Acesta are o interfata dubla care functioneaza atat cu port-urile USB standard, Type-A (3.1, 3.0, 2.0) cat si cu cele Type-C. USB-ul Type-C este un standard reversibil tot mai popular care va permite crearea unor device-uri mai subtiri pe viitor.

DataTraveler microDuo 3C este alegerea ideala daca iti doresti sa obtii spatiu de stocare suplimentar cu pana la 64GB pentru smartphone, tableta sau calculatorul tau Mac, fiind de asemenea compatibil cu generatia actuala de dispozitive. Unitatea plug-and-play ofera performante USB 3.1 cu o viteza de citire de pana la 100MB/s si viteza de scriere de pana la 15MB/s. Forma si dimensiunea mica a DataTraveler microDuo 3C il fac usor de transportat si ideal pentru utilizarea in tandem cu device-urile portabile.

”DataTraveler microDuo 3C are o interfata dubla care functioneaza atat cu USB-urile Type-A cat si cele Type-C pentru a le da utilizatorilor acces facil la cea mai noua interfata USB,” a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria. ”Unitatile noastre ofera mai mult spatiu de stocare, viteza mare de transfer si un mai bun acces al consumatorilor la noile tehnologii.”

Pe langa DataTraveler microDuo 3C, Kingston prezinta urmatoarea sa generatie de DataTraveler Micro 3.1. Fiind unul dintre cele mai mici stick-uri USB, acesta este ideal pentru a adauga mai mult spatiu de stocare unei tablete, PC, notebook slim, sistemului audio pentru masina si multe altele fara a mari volumul device-ului. DataTraveler Micro 3.1 este disponibil la capacitati de stocare de la 16GB pana la 64GB.

DataTravel microDuo 3C are o garantie de 5 ani si suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.kingston.com

Specificatiile tehnice ale DataTravel microDuo 3C:

• Capacitate1: 16GB, 32GB si 64GB
• Viteza2: USB 3.13
o 16GB: 100MB/s citire, 10MB/s scriere
o 32GB & 64GB: 100MB/s citire, 15MB/s scriere
• Dimensiuni: 29.94mm x 16.60mm x 8.44mm
• Temperatura de functionare: intre 0°C si 60°C
• Temperatura de stocare: intre -20°C si 85°C
• Garantie / Suport: Garantie de 5 ani cu suport tehnic gratuit

Share articol: