Vezi comunicatul oficial

PC Garage, cel mai mare magazin online dedicat solutiilor custom de PC-uri si gamingului local, sarbatoreste 10 ani in aceasta toamna, de-a lungul carora a evoluat de la garsoniera la showroom si la un site care deserveste mii de clienti si sute de nevoi. Initiativa de a lansa PC Garage a fost a lui Gabriel Vasile, iar pe parcursul deceniului de activitate, magazinul si-a schimbat de sase ori sediul, avand la dispozitie, in prezent, un showroom de peste 250 de metri patrati, care este vizitat zilnic de aproximativ 300 de clienti. De asemenea, in 2014, PC Garage a avut o cifra de afaceri de 129 milioane de lei, in crestere cu 43% fata de anul precedent. in 2015, parcursul in primele trei trimestre indica o crestere de aproximativ 40% fata de 2014.

PC Garage a debutat in vremea in care un PC facut “la comanda” era cea mai buna alegere pentru a avea cel mai performant echipament, iar portofoliul a fost extins pe masura ce nevoile clientilor s-au diversificat. Prin munca si increderea clientilor, PC Garage a ajuns la un cos mediu de cumparaturi de aproximativ 800 de lei, in crestere fata de anii anteriori. Principalele puncte forte ale companiei au fost, inca de la inceput, transparenta si atentia fata de publicul sau, iar comunicarea a fost unul dintre atuuri. Odata cu dezvoltarea portofoliului de produse a fost extins si pachetul de servicii.

Astfel, dupa 10 ani, PC Garage ofera asamblarea premium, incluzand servicii de wire management si teste de anduranta care dureaza si peste 24 de ore, asigura livrarea in doar 3 ore in Bucuresti si zonele limitrofe, fiind primul magazin care a introdus acest serviciu in urma cu mai bine de patru ani si gazduieste si intretine forumul MyGarage.ro, un produs unic in ecommerce-ul din Romania si o sursa excelenta de solutii si raspunsuri pentru clienti. Acesta a fost lansat acum cinci ani ani si, in prezent, comunitatea a ajuns la peste 100.000 de membri din Romania si nu numai. Mai mult, PC Garage asigura suport online 24/7, o echipa de 16 oameni fiind in permanenta la dispozitia clientului, prin aplicatia dedicata de chat si asigura consultanta pre-achizitie la cele mai inalte standard.

“PC Garage a pornit dintr-o garsoniera si a fost gandit ca o destinatie online pentru pasionatii care isi doreau configuratii personalizate ca alternativa la cele standard din retail. A devenit astazi un loc unde clientii pot gasi solutii pentru orice nevoie din sfera electroIT, iar esentiala ramane atentia acordata publicului entuziast si pasionat de gaming, astfel creandu-ne o identitate aparte in piata. Astfel, din cei 10 ani de istorie, sase dintre ei au fost plini cu organizarea si participarea la evenimente majore de gaming in Bucuresti. De asemenea, tot ca un beneficiu pentru client, am introdus in urma cu cinci ani livrarea gratuita oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii”, a declarat Razvan Pop, director de marketing PC Garage.

Inainte de Black Friday 2015, PC Garage deruleaza o campanie speciala: “Cumpara acum la pret de Black Friday”, care s-a bucurat de un succes foarte mare la cele doua editii de pana acum. intre 2 si 19 noiembrie, magazinul le ofera clientilor posibilitatea sa cumpere la pret redus fara sa astepte evenimentul propriu-zis. Celor care au achizitionat produse in perioada campaniei li se va returna, in mod automat sub forma de voucher, diferenta dintre pretul initial si cel din "vinerea neagra". in ceea ce priveste oferta de Black Friday 2015, PC Garage va avea reduceri semnificative la sute de produse din aproape toate categoriile. De asemenea, le va oferi clientilor cea mai variata gama de componente si periferice pentru gaming, adaugand ofertei si laptopuri dedicate gaming-ului pentru aceia care vor performanta si mobilitate. si pentru cei care sunt mai indragostiti de gadgeturi decat de gaming, PC Garage va oferi smartwatch-uri si bratari pentru fitness.

Share articol: