Ești un începător în lumea jocurilor de noroc online și vrei să fii sigur că pui mâna pe acel bonus de bun venit oferit de cazinoul ales? Atunci trebuie neapărat să citești acest articol!

În cele ce urmează, vei putea citi trei sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmezi dacă nu ai mai interacționat până acum cu lumea jocurilor de noroc online - fie acestea cazinouri clasice online sau bine cunoscutele sloturi, printre altele.

Alege mereu un cazinou reglementat de entități oficiale

Un cazinou reglementat nu poate dispărea de pe fața pământului peste noapte. Acesta are totodată responsabilitatea de a-ți proteja bunurile, contul de utilizator și mai ales datele personale (inclusiv detaliile de plată).

Pe de cealaltă parte, un cazinou online nereglementat poate face, în teorie, orice dorește fără a putea fi tras la răspundere. Acesta este principalul și esențialul motiv pentru care ar trebui să eviți cazinouri nereglementate, chiar dacă oferă bonusuri de bun venit foarte bune!

Stabilește mereu un buget dedicat acestui hobby

După cum bine știi (sau ar trebui să știi), jocurile de noroc online nu sunt mai mult decât un hobby, o pasiune - acestea nu sunt, nici pe departe, o metodă de a te îmbogăți rapid și sigur. Astfel, precum în cazul oricărui hobby, ar trebui să ai stabilite limite când vine vorba de bugetul tău - zilnice, săptămânale, lunare și chiar anuale.

Aceste limite îți vor ține pasiunea sub control și se vor asigura de faptul că aceasta nu îți acaparează viața.

Dependența de jocurile de noroc poate fi o problemă care trebuie tratată în mod serios. Aceasta nu este diferită de dependența de jocurile video de exemplu - totuși, diferența majoră constă în faptul că jocurile de noroc pot avea urmări semnificative asupra vieții tale!

Fii mereu cu ochii pe bonusurile oferite de cazinou

Cazinourile cu renume și care se respectă au mereu puse la punct bonusuri - fie pentru jucătorii noi, fie pentru cei cu vechime care joacă aproape zilnic. Tu, indiferent de experiența ta, trebuie să fii cu ochii pe acestea.

Chiar dacă bonusurile descoperite au condiții de joc relativ stricte, nu ar trebui să renunți la îndeplinirea acestora, mai ales dacă joci regulat în cazinoul online respectiv. Atât timp cât nu ieși în afara limitelor tale de pariere, poți acorda o șansă bonusurilor.

Acestea sunt cele trei sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să joci jocuri de noroc online într-un mod responsabil și interesant!

Decizia ONJN NR. 2961/27.11.2019

Share articol: