F64 propune un workshop inedit. Intitulat #Nudiful si aflat sub indrumarea lui Edward Aninaru, atelierul isi propune sa-i invete pe iubitorii de fotografie cum sa imortalizeze acele cadre iconice de fashion nud, fara a scapa din vedere toate elementele necesare unui astfel de shooting. Desi, de multe ori, acesta pare doar „un moment“ intre fotograf si model, este implicata in fiecare sedinta o echipa semnificativa de la oameni specializati in machiaj, garderoba si coafura pana la cei responsabili de lumini si asigurarea unei locatii potrivite.

In urma experientei capatate dupa sute de sedinte foto realizate pentru publicatii din intreaga lume, Edward Aninaru a constatat ca cele mai delicate, dificile si atipice proiecte de fotografie sunt cele in care modelele pozeaza nud sau foarte sumar imbracate. Astfel, cu acest workshop pe care il va desfasura in Romania, vine in intampinarea celor care isi doresc sa-si perfectioneze stilul in genul acesta fotografic.

„Ideea acestui workshop de nud este diferita fata de cea a «nudului artistic» clasic. Vom iesi din zona de clasic, conservator, si vom lucra, de aceasta data, in zona de comercial. O sa fie sexy, glam, chic si nu numai. Totodata, trebuie retinut si ca frumusetea fotografiilor nud consta si in emotiile pe care le transmit personajele capturate in imagini, emanand echilibru si gratie, divulgand, uneori, cele mai ascunse laturi ale fiintei umane“, a declarat fotograful Edward Aninaru.

Workshop-ul se va derula pe parcursul a doua zile, 21 si 22 mai, iar detalii despre inscrieri sunt disponibile pe site-ul F64. Intervalul orar este structurat astfel: pe 21 mai de la ora 10.00 pana la 18.00 si pe 22 mai intre 15.00 si 23.00. Prima zi din acest atelier fotografic se va desfasura intr-o locatie din Bucuresti, unde participantii vor experimenta opt ore de shooting. in cea de-a doua, la studioul F64 din strada Bucovina nr. 2B, acestia vor invata diverse tehnici de post-procesare, care sa ii ajute sa obtina imagini demne de profesionistii domeniului, perfecte pentru copertele marilor reviste. Edward Aninaru poate fi urmarit si pe Facebook , iar munca sa este prezentata pe site-ul personal.

Share articol: