Pana pe 3 decembrie, cel mai mare magazin foto-video din Romania ofera reduceri impresionante la unele dintre cele mai bune echipamente si accesorii foto-video.

F64 si Sony pornesc astazi, 27 noiembrie, campania "Fotografiaza romaneste". Pana pe 3 decembrie, cel mai mare magazin foto-video din Romania ofera reduceri impresionante la unele dintre cele mai bune echipamente si accesorii foto-video. Campania se deruleaza atat online, pe site-ul magazinului, cat si offline in magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

Mai mult, F64 si Sony organizeaza un concurs special dedicat iubitorilor de fotografie, deoarece ne dorim ca 1 Decembrie sa fie o sarbatoare memorabila. Acesta porneste odata cu campania de reduceri, iar participantii vor trebui sa surprinda traditii si locuri reprezentative pentru romani si Romania in cele mai expresive cadre. Astfel, o singura poza le poate aduce un premiu insemnat.

Concursul se deruleaza in perioada 27 noiembrie - 20 decembrie, fotografiile putand fi incarcate online pe site-ul magazinului prin platforma dedicata. Fiecare participant are voie sa participe cu maximum trei fotografii. Cele mai bune poze vor fi alese pe 21 decembrie de juriul F64, urmand a fi anuntate pe 22 decembrie, iar autorii lor vor fi premiati cu echipamente Sony.

Locul I va castiga un aparat foto mirrorless Alpha A5100 cu obiectiv de kit 16-50mm. Are un senzor de 24 de megapixeli, filmeaza full HD si dispune de un sistem de autofocalizare cu 179 de puncte. Castigatorul de pe locul al II-lea va primi o camera de actiune FDR-X1000V-4K, capabila sa filmeze la rezolutie 4K, dispune de stabilizarea imaginii prin tehnologia SteadyShot si poate fi controlata de la distanta. Participantul de pe locul al III-lea va castiga un aparat foto tip bridge DSC-HX300, cu senzor de 20 megapixeli, un teleobiectiv 24-120mm cu zoom optic de 50x si filmeaza la rezolutie full HD. Imaginile inscrise in competitie vor fi aprobate in cel mult 48 de ore lucratoare, putand fi apoi vizualizate pe site. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe blogul F64.

Tematica acestui concurs pentru care oamenii vor trebui sa "fotografieze romaneste" a fost gandita pentru a surprinde intr-unele dintre cele mai bune imagini cele mai interesante trasaturi ale Romaniei, de la obiceiuri la locuri iconice. Dansul, portul, datinile romanesti, dar si acele plaiuri de dor specifice noua, acestea sunt acele elemente care pot fi surprinse in pozele din concurs.

Share articol: