Vezi comunicatul oficial

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, a derulat, între 23 si 25 octombrie, campania Black Friday Pro cu cele mai bune echipamente dedicate mediului profesionist, dar si oferte irezistibile pentru oricine a dorit sa treaca la urmatorul nivel al fotografiei sau videografiei. Campania a început pe 23 octombrie, la ora 00:00 si s-a desfasurat pana pe 25 octombrie, la ora 23:59, atat online, pe f64.ro, cat si offline, în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

De-a lungul celor trei zile de reduceri foto-video, F64 a înregistrat vanzari de peste 9,5 milioane de lei, cu 4.029 de comenzi. Achizitia prin intermediului site-ului F64 a reprezentat 61% din ponderea vanzarilor, iar cele mai populare categorii de produse au ramas, si la a treia editie Black Friday Pro, camerele foto DSLR si obiectivele foto dedicate acestui segment. Printre cele mai populare produse pe care clientii le-au cumparat se numara Nikon D750 si D810, Canon 6D si 7D Mark II, dar si camerele foto mirrorless full frame de la Sony, precum Alpha A7. Debutul campaniei a adus online cei mai multi vizitatori, iar pe parcursul celor trei zile site-ul a fost accesat de 65.000 de utilizatori unici. F64 a înregistrat vanzari în valoare de peste 9,5 milioane de lei, la editia precedenta, totalul fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

„Am ajuns cu Black Friday Pro la a treia editie si ne bucuram ca si anul acesta am avut alaturi parteneri care sa ne ajute sa oferim cele mai bune reduceri la produse performante. Se spune ca fotografia nu depinde de echipament si este adevarat, pasiunea este mai importanta, dar atunci cand creativitatea îti este limitata de tehnologia pe care o folosesti, apare o «bariera». Anul acesta a fost cel mai bun parcurs pentru Black Friday Pro si asta nu poate decat sa ne motiveze pentru campania de Black Friday din noiembrie, cand pregatim noi produse si promotii speciale”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Share articol: