Cei de la Tag Heuer au facut echipa cu Google pentru acest superb smartwatch.

Anuntat si lansat in luna noiembrie ca fiind "primul ceas de lux ce vine cu Android Wear", ceasul Tag Heuer Connected este si unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri - costa 1.500 de dolari. Pretul nu i-a descurajat pe doritori insa.

Conform celor de la Bloomberg, retailerii si subsidiarele din lue au solicitat aproximativ 100.000 de unitati de TAG Heuer Connected. Acest lucru i-a facut sa creasca productia de la 1.200 la 2.000 de unitati pe saptamana. In acest moment, compania nu poate sa faca fata cererii astfel ca vanzarile online au fost suspendate pana anul viitor, dand prioritate magazinelor fizice.

Avand un procesor Intel dual-core la 1.6GHz, Tag Heuer Connected este facut din titan, este rezistent la apa si aduce aminte de TAG Heuer Carrera. Are un display touchscreen circular din cristale de safir cu o rezolutie 360*360 de pixeli, 1GB de RAM, 4GB spatiu de stocare, Bluetooth, Wi-Fi si o baterie de 410 mAh.

CEO-ul TAG Heuer, Jean-Claude Biver, a anuntat ca in urma acestui succes major compania planuieste o colectie intreaga de smartwatch-uri - cu modele diferite, materiale diferite si altele. Aceasta colectie ar urma sa fie lansata la sfarsitul lui 2016 sau inceputul lui 2017.

Share articol: