Apple se pregătește pentru un alt eveniment de lansare de produs pe 30 octombrie. Compania a început să trimită invitații pentru ca toată lumea să se conecteze la evenimentul numit „Scary Fast" pe Apple și YouTube.

Pagina Apple dedicată evenimentului prezintă o animație a logo-ului Apple care se transformă în pictograma Finder, ceea ce sugerează și mai mult că noi Mac-uri sunt pregătite pentru lansare. La începutul acestei săptămâni, Mark Gurman de la Bloomberg a raportat că Apple ar putea planifica un eveniment surpriză de „lansare a unui produs centrat pe gama Mac".

Până în prezent, zvonurile sugerează că Apple ar putea dezvălui un iMac de 24 de inchi, împreună cu un nou MacBook Pro. După cum a raportat Gurman, stocurile Apple de MacBook Pro de 14 și 16 inchi și iMac au început să se epuizeze, ceea ce ar putea indica faptul că am putea vedea în curând noi modele.

Zvonurile anterioare au lăsat să se înțeleagă că noile computere ar putea include cipul M3 de la Apple pentru o performanță și mai rapidă. Această creștere a vitezei ar putea fi ceea ce Apple a sugerat prin numele evenimentului „Scary Fast". În timp ce Apple dezvăluie de obicei noile iPad-uri în octombrie, analistul Apple Ming-Chi Kuo sugerează că s-ar putea să nu vedem nicio actualizare până anul viitor.

Apple tocmai a organizat cel mai recent eveniment al său „Wonderlust" în septembrie, când a dezvăluit noua gamă iPhone 15, actualizări ale Apple Watch și AirPods Pro cu o carcasă de încărcare USB-C.

De asemenea, compania a prezentat săptămâna trecută o versiune mai ieftină compatibilă cu USB-C a creionului Apple Pencil.

Share articol: