Se zvonește intens că Apple va lansa în luna octombrie noi calculatoare, iar cea mai recentă informație vine de la Mark Gurman, jurnalist american bine conectat la tot ce ține de Apple.

Mark Gurman de la Bloomberg relatează că Apple se pregătește să anunțe noi Mac-uri la sfârșitul acestei luni, pe 30 sau 31. Anunțurile ar trebui să includă o actualizare a iMac-ului de 24 de inchi și, posibil, și mai multe modele noi de MacBook Pro.

Gurman crede, de asemenea, că Apple încă mai plănuiește să prezinte un nou iMac de top cu un ecran de 32 de inci, dar care nu este programat să fie lansat până la sfârșitul anului 2024 sau 2025.

iMac-ul de 24 de inchi a debutat în primăvara anului 2021, având un design regândit și un cip M1. Actualizările pentru MacBook Pro de 14 și 16 inchi care să vină atât de curând după ce generația M2 anterioară a fost lansată în ianuarie ar fi o decizie atipică, dar nu complet fără precedent.

Noile modele Mac ar urma să sosească la timp pentru sărbători, anunțul lor urmând să fie făcut chiar înainte de rezultatele trimestriale ale Apple, pe 2 noiembrie.

Evenimentul dedicat noilor Mac-uri ar fi cel de-al doilea de lansare de produse pentru companie în luna octombrie. Apple a anunțat deja un nou model USB-C al Apple Pencil, care va fi livrat la începutul lunii noiembrie.

Share articol: