Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, Apple plănuiește să ofere o versiune mai accesibilă a căștii Vision Pro, iar aceasta va sosi probabil în 2025. Asta pentru că prețul de 3.499 de dolari este, evident, prea restrictiv, iar Vision Pro, așa cum arată el acum, nu este destinat adoptării în masă.

Raportul lui Gurman susține că, inițial, compania s-a gândit să amâne anunțul privind prețul Vision Pro din cauza posibilelor comentarii negative, dar a preferat să le dea tuturor un timp pentru a se obișnui cu el.

În schimb, viitorul headset, numit probabil doar Vision sau Vision One, va viza chiar potențialul de adoptare pe scară largă. Apple ar putea folosi ecrane de nivel inferior, un procesor mai puțin puternic, ar putea reduce numărul de camere sau ar putea necesita conectarea cu AirPods pentru funcția audio spațială.

Pe de altă parte, Apple va încerca să păstreze unele dintre caracteristicile de bază, cum ar fi ecranul extern EyeSight și sistemul de urmărire a mâinilor. Informațiile apărute în presă arată că Apple vizează o lansare în 2025, în timp ce o a doua generație a Vision Pro este deja în pregătire. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: