EcoFlow a prezentat la CES 2024 din Las Vegas pentru a prezenta cea mai mare și cea mai utilă soluție energetică pe bază de baterii pentru casă, Delta Pro Ultra. 

Hardware-ul este un „generator hibrid inteligent care oferă baterie pentru întreaga casă și o baterie de rezervă" care va prelua energie dintr-o mare varietate de surse. Îl veți putea încărca de la panouri solare cu randament ridicat sau scăzut, de la rețea sau chiar de la un generator pe gaz. De asemenea, Delta Pro Ultra mărește foarte mult cantitatea de energie pe care o puteți păstra la îndemână în orice moment. Actualul Delta Pro poate ajunge - cu baterii suplimentare - până la 25 kWh, dar dacă dotați Ultra cu baterii de 90 kWh, ar trebui să fie suficient pentru a menține în funcțiune elementele esențiale ale casei dvs. timp de o lună, arată engadget.

De fapt, diferențiatorul acestui hardware este capacitatea foarte mare, deoarece fiecare element al acestuia a fost construit pentru a deservi cele mai extravagante locuințe. De exemplu, alimentarea solară poate prelua până la 16,8 kW de energie în același timp, permițându-vă să cablați până la 42 de panouri de 400 W în același timp.

În combinație cu capacitatea de a extrage energie suplimentară din rețea atunci când costurile energiei sunt scăzute, ar trebui ca investiția inițială să fie recuperată destul de rapid. Iar compania spune că puterea variază de la 7,2 kW până la 21,6 kW cu un echipament suplimentar suficient, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a alimenta majoritatea aparatelor esențiale dintr-o casă.

Delta Pro Ultra este disponibil deja pentru comandă în SUA, cu prețuri începând de la 4.999 de dolari. 

Share articol: