Televizorul din bucătărie este deja vechi? La final de an, renovarea livingului a fost în sfârșit finalizată și este timpul să alegi electrocasnicele potrivite?

Ce zici de un ecran mare pentru camera copilului, unde cei mici pot urmări desene animate fără să îi distragă pe părinți? KIVI îți recomandă ce cadou să-ți faci ție și celor dragi de sărbători.

Este decembrie, ceea ce înseamnă că a venit momentul să intrăm în spiritul Crăciunului și să mergem la cumpărături. Pentru a te asigura că procesul de selectare a cadourilor nu te consumă prea mult, KIVI îți oferă câteva idei despre cum să-ți răsfeți familia și prietenii sau chiar pe tine. Suntem siguri că ai fost cuminte tot anul și meriți un gadget pe care ți-l dorești de mult timp. Reducerile de sărbători disponibile în rețelele partenere KIVI și online reprezintă încă un argument pentru a face cât mai curând achiziția. Realizarea unui vis care vine la pachet cu economia de bani reprezintă magia adevărată a Crăciunului.
 
Smart TV pentru camera copiilor
 
Încă din septembrie, KIVI a anunțat despre crearea unui Smart TV destinat spațiilor pentru copii, iar acum noul produs este în sfârșit disponibil. Modelul KIVI Kids TV este un televizor inteligent de 32 de inch cu un ecran Full HD pe un cadru de construcție pentru copii, care poate fi asamblat. Astfel, televizorul reprezintă nu doar un ecran pentru redarea conținutului, ci completează jocurile copiilor, dezvoltându-le creativitatea și imaginația. Pentru a proteja ecranul, acesta este acoperit cu sticlă securizată care rezistă la lovituri și zgârieturi. De asemenea, utilizând autocolantele adezive incluse, poți fixa televizorul oriunde, iar în spate există o lampă care emite o lumină liniștitoare și ajută copiii să adoarmă mai repede, în special dacă le este frică să doarmă în întuneric. Lampa poate funcționa chiar și atunci când televizorul este oprit, cu nivelul de luminozitate ajustabil. Televizorul are la bază sistemul de operare Android TV 11, oferind setări extinse de control parental. Recomandarea producătorului este ca televizorul să fie utilizat sub supravegherea unui adult.
 
Ești în căutarea primului tău Smart TV?
 
Vizionarea filmulețelor pe Youtube, a filmelor și emisiunilor TV de pe serviciile de streaming pe ecranul mare, transmiterea conținutului de pe smartphone-ul tău în câteva secunde sau controlul conținutului prin comenzi vocale - toate acestea devin posibile cu KIVI 43U750NB. Televizorul are la bază sistemul Android TV 11 și suportă peste 10.000 de aplicații din magazinul Google. Ecranul are o diagonală de 43 de inch și rezoluție Ultra HD. Acest televizor poate înlocui chiar și o consolă de jocuri, deoarece are integrat serviciul de gaming în cloud Boosteroid. Pentru distracție alături de familie sau prieteni, este disponibil serviciul Air Console, care permite mai multor persoane(până la 16) să joace simultan pe un singur ecran. Este o idee interesantă pentru o petrecere de Crăciun, nu-i așa?
 
Ecran mare

Gama KIVI cuprinde modele cu dimensiuni între 24" și 65", astfel încât fiecare persoană să poată găsi soluția perfectă pentru casa sa. De exemplu, modelul 55U750NW are un ecran de 55 de inch.
 
Imaginea dinamică afișată pe ecranul mare va fi fluentă și fără întreruperi, datorită tehnologiei MEMC. Tehnologia Super Contrast Control permite modificarea contrastului imaginii în anumite zone ale ecranului în timpul scenelor întunecate. Iar tehnologia UltraClear îmbunătățește claritatea imaginii pentru conținutul sub rezoluția 4K.
 
Producătorul acordă o atenție deosebită designului. Televizorul are margini de doar 2,6 mm, iar pentru montarea pe raft, aparatul este echipat cu picioare subțiri și elegante din metal. Pentru a se potrivi armonios în interioarele moderne și luminoase, culoarea televizorului este albă.
 
Bucătăria sau dormitorul?

Dacă tot de ce aveți nevoie de la un televizor este să urmăriți canale sau videoclipuri pe YouTube și aveți nevoie de un dispozitiv compact pentru bucătărie sau dormitor, atunci modelele de bază KIVI de 24'' sau 32'' sunt o alegere bună. De exemplu, 32H740NB este un smart TV care are la bază sistemul de operare Android TV 9. Acesta suportă comenzile vocale de control Google Assistant și vă permite să transmiteți instantaneu conținut de pe smartphone sau alte dispozitive prin Chromecast. Dispozitivul se sincronizează și cu sistemul Google Home.
 
Cu toate că are dimensiuni reduse, televizorul arată elegant datorită designului minimalist și elegant și a marginilor laterale ultra-subțiri, care au doar 2,6 mm grosime. Sunetul de înaltă calitate este asigurat de două difuzoare calibrate manual cu puterea de 8 wați, cu suport Dolby Digital. Echipamentele suplimentare pot fi conectate wireless prin Wi-Fi și Bluetooth. Iar conectorii disponibili includ Ethernet (LAN), 2 USB, 3 porturi HDMI, jack audio, ieșire audio optică și RCA.
 
Pentru a afla prețurile televizoarelor inteligente KIVI, vizitați site-urile partenerilor noștri: Carrefour, Emag, Flanco.
 
Despre KIVI
 
KIVI este o companie internațională înființată în 2016, cu un birou european situat în Budapesta. Principala activitate a companiei este dezvoltarea și producția de Smart TV-uri, distribuite în Europa și Asia. Departamentul de cercetare și dezvoltare se află în Ucraina și China.
 
Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive.
 
KIVI este partener certificat al Google și Netflix.
 
 
Sursa foto: https://kivismart.com/
 



Share articol: