În cel mai recent newsletter Power On, Mark Gurman de la Blomberg informează că Apple Vision Pro va debuta probabil „undeva în jurul lunii martie 2024", cel mai solid interval de lansare care a apărut până acum în spațiul public. La nivel de preț, gadgetul se va vinde cu 3.499 de dolari. 

Gurman împărtășește faptul că Apple își propusese inițial să lanseze Vision Pro în ianuarie 2024, dar compania este încă în urmă cu planurile de distribuție și face testele finale pentru acest produs.

Se pare că Apple va vinde Vision Pro pe bază de comandă în magazinele sale de retail și pe site-ul său. Căștile nu vor fi disponibile la parteneri terți, deoarece Apple dorește să controleze foarte bine lansarea produsului inovator.

Apple a pregătit minuțios lansarea Vision Pro - cea mai recentă versiune beta a visionOS conține materiale de onboarding, inclusiv videoclipuri, în timp ce iOS 17.2 beta are caracteristici Vision Pro precum AirPlay Receiver și suport pentru videoclipuri spațiale pe modelele iPhone 15 Pro.
 

Share articol: