De aproximativ un an circulă un zvon conform căruia Samsung pregătește un nou dispozitiv portabil inteligent - un inel, posibil numit Galaxy Ring. 

Zona este una destul de neexploatată încă, așa că este o mișcare destul de naturală pentru o companie precum Sansung. Potrivit The Elec, compania a finalizat deja procesul de dezvoltare și va începe probabil producția luna viitoare. Gigantul tehnologic coreean și-ar fi asigurat aprovizionarea cu hardware-ul necesar și trebuie doar să decidă când va începe producția în masă.

Deși această etapă se apropie, se pare că lansarea nu va avea loc până în 2024. În afară de procesele standard de reglementare, Galaxy Ring trebuie să treacă prin diverse procese de certificare pentru a obține statutul de „dispozitiv medical". La fel ca seria Galaxy Watch, care oferă acum inclusiv funcția de urmărire a ritmului cardiac neregulat.

Aceste certificări pot dura mai multe luni, așa că Galaxy Ring va ajunge probabil pe piață undeva în 2024. Unii speculează că ar putea sosi chiar la timp pentru anunțarea seriei Galaxy S24.

__________________________________________________________________________________________________

 

Share articol: