Poteet Architects, o companie infiintata de un artist care traieste intr-o fosta zona industriala din Texas, vine cu noi idei pentru rezolvarea crizei imobiliare.

Nu cu multa vreme in urma, un primar roman a transformat containerele uzate in locuite, confortul fiind lasat la o parte, important fiind faptul ca exista un acoperis desupra capului. Ei bine, un american a mers mai departe, a transformat un container intr-un apartament confortabil, chiar daca de mici dimensiuni.

Compania Poteet Architects a compartimentat ingenios containerul folosit pentru transportul de marfuri pe uscat sau pe apa, existand chiar si o baie, o terasa si o mica gradina (pe acoperis). Locuinta este izolata cu un spray cu spuma cu extract de bambus, tocmai pentru ca podeaua si peretii containerului sa aiba aceleasi calitati precum cele intalnite intr-o casa clasica.

Creatorul locuintei traieste intr-o fosta zona industriala din San Antonio, Texas, ideea venindu-i la vederea zecilor de containere abandonate. Compania pe care o conduce designerul nu a facut publice costurile transformarii unui container intr-o locuinta.

Share articol: