Următoarea pereche de ochelari inteligenți a lui Meta, realizați în parteneriat cu Ray-Ban-Luxottica, ar putea fi lansată în curând. După cum a observat Janko Roettgers de la Lowpass, o listă pentru o pereche de ochelari inteligenți de la Luxottica Group a apărut în baza de date a autorității americane de reglementare FCC. 

Având în vedere și rapoartele recente referitoare la o pereche de ochelari inteligenți de a doua generație ai Meta, este foarte posibil ca aceste documente să se refere chiar la noile specificații ale gadgetului.

Ochelarii Ray-Ban Stories originali le permit utilizatorilor să facă fotografii și videoclipuri folosind camerele de lângă lentile și să privească ceea ce captează într-o aplicație însoțitoare. De asemenea, ochelarii au microfoane și difuzoare pentru a capta și reda audio. Deocamdată, însă, aceștia nu au fost un hit. Wall Street Journal a relatat în august că mai puțin de 10% dintre cei care au cumpărat ochelarii inteligenți îi folosesc lunar.

În ciuda utilizării reduse, se pare că Meta avansează cu generația a doua. Noii ochelari inteligenți vă vor permite să transmiteți în direct videoclipuri pe Facebook și Instagram și chiar să auziți comentarii de la persoanele care vă urmăresc. Wall Street Journal a raportat, de asemenea, că noii ochelari inteligenți vor avea „autonomie îmbunătățită a bateriei și camere foto mai bune” și sunt programați pentru lansare în toamna sau primăvara anului 2024.

Meta găzduiește conferința sa Connect pe 27 și 28 septembrie, așa că poate vom auzi la acest eveniment mai multe despre noii ochelari inteligenți. Știm deja că Meta plănuiește să împărtășească mai multe despre Meta Quest 3, care este programat să apară în această toamnă. Dispozitivul a trecut recent și de FCC, așa că pare foarte aproape de lansarea comercială.

__________________________________________________________________________________________________


 

Share articol: