O nouă relatare a analistului Apple Ming-Chi Kuo a fost publicată astăzi, iar de data aceasta, analistul confirmă zvonurile anterioare care afirmau că Apple va lansa o continuare a Apple Watch Ultra original și că va face acest lucru în cursul acestui an.

Kuo menționează doar că noul dispozitiv va veni cândva în a doua jumătate a acestui an, dar cel mai probabil lansarea sa va avea loc fie în septembrie, împreună cu noile iPhone-uri, fie, poate - mai puțin probabil - în octombrie, în cadrul unui alt eveniment. Indiferent de momentul în care va fi dezvăluit, acesta va avea o caracteristică foarte interesantă: piese imprimate 3D.

Se spune că Apple adoptă în mod activ tehnologia de imprimare 3D și că va folosi acest proces pentru „unele dintre piesele mecanice din titan" ale viitorului Watch Ultra.

Aceste piese vor trebui să treacă în continuare prin anumite procese CNC, dar chiar și trecerea doar a unei părți din producția unor componente la imprimarea 3D va reduce timpii și costurile de producție.

Kuo dezvăluie că Farsoon și BLT sunt furnizorii de imprimante 3D pentru Apple, în timp ce IPG Photonics este furnizorul exclusiv al componentelor laser necesare. Dacă introducerea imprimării 3D în producția Apple Watch Ultra funcționează bine, atunci este de așteptat ca firma să adopte tehnica pentru și mai multe dintre produsele sale în viitor.

___________________________________________________________________________________________________

 

Share articol: