Poate că Lenovo a renunțat la nișa smartphone-urilor de gaming, dar asta nu înseamnă că brandul renunță la jocurile portabile. Un nou set de imagini publicate de Windows Report arată viitorul dispozitiv portabil de gaming Lenovo Legion Go, despre care se zvonește că ar urma să vină ca un concurent pentru Steam Deck și Asus ROG Ally de la Asus.

Lenovo pare că se inspiră de la Nintendo Switch și adaugă controllere detașabile pe fiecare parte, cu iluminare RGB. Controlerul din dreapta are, de asemenea, un trackpad care ar fi excelent pentru navigarea în interfața Windows 11. Se speculează că dispozitivul va utiliza procesorul AMD Ryzen 7040 din seria „Phoenix".

Zvonurile arată că Legion Go va integra un ecran tactil de 8 inci cu margini destul de subțiri, deși nu se menționează deocamdată rezoluția sau rata de refresh. I/O este destul de impresionant, cu un slot pentru carduri microSD, mufă pentru căști, butoane de alimentare și volum și un port USB-C în partea superioară a dispozitivului. Partea inferioară găzduiește un port USB-C secundar.

 

Partea din spate a dispozitivului prezintă un suport încorporat cu marca Legion și ceea ce pare a fi o fantă pentru evacuarea de căldură deasupra acestuia. Există o gamă extinsă de butoane, cu toate cele standard, dar și butoanele M1 și M2, acesta din urmă extinzându-se spre partea laterală a dispozitivului. Partea din spate găzduiește butoane suplimentare M3 și M4 pe controllerul din dreapta, precum și o rotiță de scroll. Controlerul stâng are, de asemenea, butoanele Y1 și Y2 pe spate, care sunt probabil interschimbabile.

__________________________________________________________________________________________________

Share articol: