Noul televizor LG Flex LX3 are un ecran de 42 de inchi, care se poate îndoi printr-o simplă apăsare de buton.

Ecranul poate fi folosit și pentru jocuri video, de aceea această schimbare de formă, de la complet plat la curbat, este binevenită, oferind o experiență de joc superioară.

Pentru a se îndoi, ecranul trebuie să fie pornit, iar utilizatorul să apese pe un anumit buton de pe telecomandă sau de sub ecran.

Pe lângă funcția care permite curbarea ecranului, acest monitor OLED oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și seta imaginea de pe display așa cum doresc.

Spre exemplu, cei care joacă un first-person shooter vor prefera probabil o imagine de numai 32 sau 27 de inci pe ecran, care le permite să vadă mai ușor cadrul de ansamblu.

Dacă imaginea este setată pentru 32 sau 27 de inci, marginile ecranului vor fi negre. Standul monitorului este de asemenea ajustabil pe înălțime și poate fi inclusiv înclinat spre utilizator sau în sens opus.

Monitorul are o rază maximă de curbură de 90 cm. Deocamdată nu a fost anunțat un preț de vânzare, dar gadgetul va fi disponibil în luna octombrie, cu o lună înainte de FIFA World Cup.
 

Share articol: