MSI a prezentat la CES 2024 din Las Vegas un dispozitiv portabil de gaming numit Claw. Și, spre deosebire de cei mai mari rivali ai săi, Steam Deck și ASUS ROG Ally, acesta este echipat cu procesoare Intel în loc de AMD. 

Claw rulează pe noile cipuri Intel Core Ultra și integrează tehnologia Intel XeSS, care folosește algoritmi avansați de upscaling AI pentru a crește numărul de cadre pe secundă și a oferi o experiență de gaming fluidă. MSI spune că acest lucru le va permite utilizatorilor să se bucure chiar și de jocuri AAA, mari consumatoare de resurse, pe un dispozitiv portabil.

Dispozitivul folosește, de asemenea, tehnologia de reglare termică MSI numită Cooler Boost Hyperflow, care redirecționează fluxul de aer pentru a răci componentele interne, astfel încât consola portabilă să nu se supraîncălzească, nici măcar după sesiuni prelungite de joc, relatează engadet.

Bateria lui Claw are o autonomie de două ore în condiții de încărcare completă, la fel ca cea a lui ROG Ally. De fapt, Claw arată destul de asemănător cu omologul său de la ASUS, chiar și în ceea ce privește curburile din partea inferioară pentru o mai bună aderență.

De asemenea, dispozitivul are un ecran Full HD de 7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Sistemul de la MSI le permite utilizatorilor să personalizeze complet controlalele personale pentru anumite jocuri și le oferă acces la jocuri Android, pe lângă titlurile Windows. 

Share articol: