Sfera amplasată chiar în inima orașului Las Vegas le-a arătat tuturor ce spectacol pot face 1,2 milioane de LED-uri aprinse. În timpul primei sale prezentări oficiale, pe panoul de 580.000 de metri pătrați au fost proiectate focuri de artificii, steagul american, Luna și chiar un glob ocular uriaș care clipea. 

Las Vegasul este cunoscut pentru unele repere destul de originale, dar acesta este mai mult decât un afișaj uriaș pe o minge. În interior, este un teatru sferic care găzduiește 18.000 de locuri, împreună cu un ecran LED de 16.000 de kilometri. Întregul ansamblu a costat peste 2 miliarde de dolari.

Potrivit companiei, LED-urile care compun acest ecran masiv sunt poziționate la o distanță de opt inci și conțin 48 de diode LED individuale, fiecare dintre acestea putând afișa 256 de milioane de culori diferite. The Sphere nu a fost încă inaugurat oficial, dar va continua să se lumineze la exterior, iar U2 va susține prima reprezentație artistică acolo, în luna septembrie a acestui an.

Chiar dacă interiorul locației nu este încă accesibil, este totuși destul de interesant să vedem afișajele din exterior - și cât de ciudat de futurist arată. Utilizatorii de pe TikTok, Twitter și YouTube au surprins deja mai multe clipuri video, pe care le puteți vedea mai jos: 

@spherevegas A Fourth of July event like only #SphereVegas ♬ original sound - Sphere
@perezhiltonlasvegas Hello, world!!! Video via @mwarchala. #MSGsphere #SphereVegas #Sphere #TheSphere #LasVegas #Vegas ♬ original sound - Perez Hilton
____________________________________________________________________________________________
Share articol: