Epoca tehnologiei se traduce în mod natural în beneficii care îți fac viața mai ușoară. Un frigider SMART înseamnă practic un model care include în mod eficient inovațiile din domeniu.

Fiecare producător are de regulă un departament de cercetare prin care caută să integreze cele mai noi descoperiri din tehnologie și să le adapteze în scopul de a oferi un plus valoare produselor sale. Din fericire, sunt mulți care fac asta într-un ritm rapid, motiv pentru care și prețurile sunt cel puțin la fel de competitive. Iată un prim motiv pentru care este momentul perfect să faci o astfel de investiție.  

Tendințele culinare  

Indiferent cât de comod este să comanzi mâncare la birou, știi foarte bine că o masă hrănitoare este cea pe care ți-o pregătești singur. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți blochezi ore din zi, pentru a găti pentru a doua zi. Înseamnă însă că ai nevoie de un frigider performant, în care să poți păstra alimentele în mod adecvat.  

Tehnologia No Frost 

Este primul pas pe care marii producători din industria de electrocasnice l-au făcut atunci când și-au propus să reducă din efortul întreținerii. Fiindcă a avut suficient timp să se maturizeze, tehnologia No Frost a devenit aproape o condiție standard pentru majoritatea modelelor. Asta înseamnă că prețul nu va fi mai mare dacă are această opțiune. 

Sertarul pentru legume 

Orice fel de legumă proaspătă luată din piață devenea un motiv suplimentar de curățare a frigiderului, fiindcă se altera într-un timp relativ scurt. Există însă acum o tehnologie smart inspirată chiar din serele moderne de legume, care integrează o lumină specială ce ajută fructele și legumele să rămână proaspete o perioadă mai lungă.  

Ofertele de sărbători 

Ca în orice an, apropierea Crăciunului aduce de la sine un obicei de consum ridicat, față de celelalte luni din ani. Este de la sine înțeles că marii comercianți caută să atragă cumpărătorii în magazinele lor, generând o scădere de prețuri pentru o bună parte din gama de electrocasnice. 

Materialele  

Pe măsură ce materialele industriale au evoluat, majoritatea brandurilor de electrocasnice s-au adaptat la ele. Așa se face că un frigider care se apropie de înălțimea tavanului să fie la fel de ușor și silențios pe cât erau pe vremuri doar micile sertare răcite din hoteluri.  

Consumul  

Politica Uniunii Europene este de a stimula consumul sustenabil de energie, indiferent de tipologia ei. Clasa A+ a devenit un minim de la care majoritatea electrocasnicelor pornesc atunci când proiectează un model nou. Acum, poate mai mult ca niciodată, consumul unei combine frigorifice te ajută să păstrezi facturile lunare într-un cuantum stabil. 

Magazinele online  

Livrările de orice fel acoperă tot mai mult teren, motiv pentru care cumpărăturile făcute online acaparează puncte din piața magazinelor clasice. Poți să consulți un pic oferta de pe internet și vei vedea că cele mai multe magazine online sunt într-un traseu considerabil de reduceri. Poți găsi viziona câteva astfel gama de frigidere de la Ideall.ro.  

Tehnologia Inverter 

Dacă mult timp compresorul a fost veriga slabă din punct de vedere tehnologic, noile modele de frigidere vin adesea cu tehnologia Inverter inclusă. Pe scurt, asta înseamnă un consum mai mic de curent, dar și o viață mai lungă a frigiderului. Aparatele care se alimentează cu curent electric au consum ridicat de fiecare dată când pornesc, generând astfel și un consum mai mare per total. Compresoarele clasice se și uzează mai repede tocmai din acest motiv.  

 

Astăzi, însă, te poți bucura de o tehnologie mai rar întâlnită până acum în electrocasnicele de bucătărie. Inverterul nu lasă frigiderul să se oprească complet niciodată. În schimb, stabilește o funcționare la parametrii minimi cât să nu fie nevoie să pornească de fiecare dată când temperatura dorită nu este cea conformă.  

Designul 

Designul interior a ajuns la o vârstă optimă pentru ca model de combină un frigorifică să preia un stil anume. Există astfel frigidere retro cu sisteme de deschidere inspirate din modelele din America anilor 1960, dar și culori îndrăznețe care ies din manierismului albului imaculat.  

 

 

Acum este cel mai bun moment pentru a-ți cumpara un frigder de ultimă generație! Asadar, intră pe ideall.ro și pune în coșul de cumpărături produsul perfect pentru conservarea alimentelor preferate de toți cei dragi! 

Share articol: