Următoarea generație de tablete emblematice Samsung, seria Galaxy Tab S9, se apropie de lansarea oficială. 

Compania ar putea să ne pregătească o surpriză - o tabletă pliabilă, care va fi prezentată în același timp cu seria Tab S9, potrivit @Tech_Reve.

Așa-numita Galaxy Z Tab va face parte din seria Z de tablete pliabile. Din păcate, nu se cunosc prea multe alte informații despre dispozitiv - va fi acesta un pliabil triplu, așa cum arătau zvonurile anterioare? Acest lucru este neclar și poate chiar improbabil (posibilitatea de a avea două balamale ar crește semnificativ complexitatea).

Iată cum ar putea arăta o astfel de tabletă, pe baza modelului de design dintr-un brevet depus de Samsung în urmă cu câțiva ani. Acest brevet prezintă balamale duble care permit tabletei să fie pliată înainte sau înapoi, dacă utilizatorul dorește să închidă ecranul pentru a-l proteja sau să creeze un ecran mai mic cu un raport de aspect larg.

Desigur, desenele incluse în brevete nu se transformă întotdeauna în realitate, iar un design cu o singură balama va fi mai simplu de realizat - Samsung are deja patru generații de Z Folds la activ și este doar o chestiune adaptare a lor la dimensiunea tabletei.

Mai multe informații detaliate despre viitoarea gamă de produse Samsung pe măsură ce se apropie Galaxy Tab S9. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: