Apple intenționează să-și actualizeze întreaga linie de AirPod-uri în 2024 și 2025, relatează Bloomberg. Se pare că va începe cu noi versiuni ale căștilor sale „obișnuite” AirPods și AirPods Max anul viitor. Mark Gurman de la Bloomberg raportează, de asemenea, că un nou model AirPods Pro va urma în 2025.

Gama actuală a companiei include AirPod-urile de a doua generație care au debutat în 2019, la prețul de 129 USD, și modelul de generația a treia care a sosit în 2021. Versiunea mai recentă este mai scumpă la 169 USD, dar vine cu un design actualizat, o durată de viață mai lungă a bateriei, încărcare wireless și o calitate mai bună a sunetului. Cu toate acestea, Bloomberg explică că mulți clienți nu văd beneficiile modelului de a treia generație, deoarece versiunea mai ieftină de a doua generație și AirPods Pro cu anulare a zgomotului sunt mai bine vândute.

Din acest motiv, se pare că Apple va înlocui ambele modele de a doua și a treia generație în 2024 cu două versiuni noi, cu specificații mai variate. Bloomberg raportează că cele două modele noi vor avea un design care îmbină AirPod-urile 2021 cu aspectul AirPods Pro. În plus, versiunea mai scumpă va oferi anulare activă a zgomotului (ANC). Ambele modele noi vor avea o potrivire mai bună în ureche, dar Bloomberg raportează că niciunul dintre ele nu este de așteptat să aibă capete înlocuibile. Deloc surprinzător, modelele din a patra generație vor trece la USB-C pe carcasele de încărcare după actualizarea din acest an la Pro.

Zvonurile despre o reîmprospătare a AirPods Max circulă de mult timp, concentrându-se mai degrabă pe calendarul unui model actualizat decât pe orice detalii reale. Bloomberg raportează că Apple va face schimbarea la USB-C pentru căștile sale overear la sfârșitul anului viitor și va aduce și câteva culori noi, dar nu multe altele. O nouă versiune a AirPods Pro nu va veni până în 2025, potrivit raportului.
 

Share articol: