În momentul în care dispozitivele cu ecrane pliabile au început să devină populare, Microsoft a mers pe o cale total diferită, mizând pe faptul că oamenii ar prefera să aibă în schimb două ecrane plate duble.

Strategia nu a funcționat, iar dispozitivele Surface Duo au reușit să fie vândute într-un număr dezamăgitor. Acum, Microsoft pare să fie în sfârșit pregătită să își schimbe strategia, potrivit unui nou raport publicat de „surse apropiate companiei”, citate de GSM Arena.

Astfel, Surface Duo 3 va avea un ecran interior pliabil și un ecran exterior plat, mergând pe o formă similară cu cea a lui vivo X Fold și Honor Magic Vs. Informațiile arată și că acest dispozitiv a trecut deja printr-un „an lung de prototipuri hardware și experimente".

Inițial, Microsoft dorea ca Surface Duo 3, care va sosi la sfârșitul acestui an, să păstreze designul cu două ecrane al predecesorilor săi, dar cu display-uri mai înguste și mai înalte, până în margini, încărcare wireless și alte îmbunătățiri. De fapt, designul pentru acest dispozitiv ar fi fost deja finalizat atunci când compania a decis să aplice o altă strategie și să implementeze un ecran pliabil. Tot din cauza acestei schimbări este încă neclar momentul precis în care va fi lansat Surface 3.

În ciuda rapoartelor recente care susțin că Surface Duo 3 ar avea o balama de 360 de grade, sursele citate susțin că acest lucru nu este corect și că vom vedea una de 180 de grade, adică la fel cum au majoritatea telefoane pliabile. De asemenea, se pare că Microsoft dorește să diferențieze mai mult viitoarele sale produse și servicii Android și lucrează la oferirea unei „experiențe de ecosistem" între dispozitivele sale Android și PC-urile cu Windows, similar cu ceea ce se întâmplă cu produsele Apple - iPhone și Mac-urile.

În plus, compania ar dori să își extindă linia de smartphone-uri Android și dincolo de Surface Duo și a explorat diferite modele pe care să le livreze, poate, în viitor. 

Sursa foto: GSM Arena

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferaet pe protvplus.ro:

Share articol: