Concepută pentru a fi prima tastatură mecanică cu modele predictive încorporate, tastatura Bored Keyboard ar trebui să te facă mai productiv și să te ajute să scrii de trei ori mai repede decât o faci acum. 

Cum este posibil acest lucru? Ce are special această tastatură? Aceasta are un display sensibil la atingere de-a lungul părții superioare a tastaturii ce oferă sugestii de autocompletare pe măsură ce tastați, sporind viteza de tastare de aproape trei ori. La fel ca pe telefon.

Acolo se stochează, de asemenea, elementele din clipboard, permițându-vă să copiați și să lipiți textul mai eficient și chiar vă permite să comutați între mai multe moduri de tastatură în timp ce lucrați. Gândiți-vă la ea ca la TouchBar-ul MacBook, dar cu un potențial mult mai mare.

Funcția de autocompletare este cu siguranță cel mai mare avantaj al tastaturii Bored Keyboard. Preluând experiența de tastare de pe un smartphone, ecranul tastaturii mecanice se luminează cu sugestii de cuvinte pe măsură ce tastați. Dacă vedeți ceva care vă place, apăsați pe el în loc să tastați întregul cuvânt. Modelele predictive se îmbunătățesc cu timpul, pe măsură ce continuați să folosiți tastatura, realizând predicții mai rapide și mai precise, reducând în mod eficient timpul dintre procesul de gândire și cel de tastare, astfel încât să puteți lucra la fel de repede precum gândiți.

Tastatura Bored Keyboard are o dispunere compactă de 75%, ceea ce înseamnă că nu mai are tastatură numerică, dar conține un rând întreg de taste funcționale.

Tastatura Bored Keyboard este compatibilă cu dispozitivele Windows, Linux și macOS, și se vinde pentru un preț pornind de la 169 de dolari pentru varianta standard sau 363 de dolari pentru varianta premium.

Share articol: