Dacă în ultima vreme simțiți că v-ați petrecut cea mai mare parte a timpului în fața calculatorului, Volkswagen ar putea avea o surpriză care să transforme această experiență într-una ceva mai interesantă. 

Compania a proiectat un scaun de birou „complet electric" care simulează caracteristicile principale ale mașinilor sale și le reunește într-un singur produs pe care îl puteți folosi în casă.

Scaunul este unul recognoscibil Volkswagen - după farurile cu LED-uri recunoscute, în stil VW, și - poate cel mai important - se și deplasează singur. Cu ajutorul roților sale asemănătoare unor anvelope, acesta „zboară” cu o viteză maximă de 20 km/h și are o autonomie de 12 km, permițându-i celui care îl folosește să ia rapid mai multe pauze de cafea, dar și să fie primul la coadă la masa de prânz, de exemplu.

Scaunul vine și cu alte comenzi speciale, precum comenzile „Office Assistance”, o cameră de vedere din spate și senzori de 360°, dar și cu un claxon și cu semnalizare. De asemenea, există și un sistem de divertisment integrat, care vine cu un playlist dedicat pentru călătorii, iar - pentru o experiență și mai confortabilă - scaunul are și încălzire proprie. Acesta este prevăzut și cu un „portbagaj” care oferă spațiu suficient pentru a transporta laptopul și documentele.

Totuși, acest scaun nu este disponibil pentru cumpărare, deoarece este doar un prototip. Totuși, clienții vor putea să testeze modelul la dealerii locali din unele state în lunile următoare.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: