Designo MX27AQ genereaza un sunet cu adevarat imersiv printr-o combinatie de hardware avansat si procesare audio profesionala.

ASUS a anuntat Designo MX27AQ, un monitor WQHD cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen. Ecranul de 27 inci, cu rezolutie 2560x1440 pixeli, ofera o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar FullHD, oferind utilizatorilor cea mai buna experienta audio-vizuala. MX27AQ reprezinta noua generatie de monitoare din seria ASUS Designo, evidentiata printr-un design elegant premiat iF, fara rama, cu profil ultra-subtire si o baza inspirata de cadranul solar.

Designo MX27AQ dispune de ASUS SonicMaster incorporand ICEpower, tehnologie Bang & Olufsen, precum si functia AudioWizard pentru un sunet imersiv. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free si Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor si efectele daunatoare in cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore in fata calculatorului.

Designo MX27AQ are un ecran de 27 inci, cu rezolutie WQHD 2560 x 1440, ce ofera imagini cu 25% mai clare, mai detaliate si un spatiu cu 77% mai mare decat modelele FullHD similare ca dimensiune. MX27AQ dispune de un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) care dispune de un contrast de 100.000.000:1 si o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum si un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminand alterarile de culoare atunci cand privim monitorul dintr-un unghi extrem. 

Designo MX27AQ a primit premiul pentru design iF 2015 si are un profil suplu ce masoara doar 1.25cm in cel mai subtire punct. Prin acest design economiseste spatiul si il face ideal pentru birou sau pentru sufragerie. Monitorul are un format fara rama, cu o margine de numai 0.1cm. Aspectul simplu si elegant este accentuat mai departe de un stand metalic, robust, cu o baza inspirata de cadranul solar. 

MX27AQ dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster, incorporand ICEpower de la Bang & Olufsen. SonicMaster rafineaza fiecare detaliu acustic pentru a oferi sunet de cristal cu voci distincte si o gama mai larga de frecvente. MX27AQ integreaza ICEpower, tehnologia de la Bang & Olufsen, cipul MobileSound 3 si tehnologia ASUS SonicMaster pentru a reda un sunet incredibil prin intermediul celor doua difuzoare stereo de 3 wati. MX27AQ dispune, de asemenea, de functia ASUS AudioWizard, cu patru moduri prestabilite (Muzica, Film, Jocuri, Utilizator) pentru a se potrivi sarcinii in curs. Aceasta functie poate fi accesata cu ajutorul meniului afisat pe ecran (OSD).

Designo MX27AQ beneficiaza de tehnologia ASUS Eye Care, cu Flicker-Free si Low Blue Light, certificate TÜV Rheinland, pentru a reduce stresul asupra vederii si efectele daunatoare pentru ochii utilizatorilor ce petrec mai multe ore in fata ecranului. MX27AQ vine cu filtru ASUS Blue Light formand un scut in fata luminii albastre nocive. Aceste filtre pot fi accesate usor prin intermediul meniului afisat pe ecran. 

Designo MX27AQ este compatibil cu cele mai multe dispozitive multimedia, avand o varietate de intrari video, incluzand DisplayPort 1.2, doua porturi HDMI si un port HDMI / MHL 2.0. Acesta din urma le permite utilizatorilor sa vizioneze continutul stocat pe dispozitivele compatibile direct pe ecranul MX27AQ si sa incarce totodata telefonul mobil. 

ASUS Designo MX27AQ va fi disponibil incepand cu luna martie pe pietele din: Taiwan, Asia-Pacific, Europa si America de Nord. Preturile pornesc de la 499USD si difera de la o regiune la alta. 

Share articol: