ROG G20 a castigat deja la Computex 2014 premiile Best Choice of the Year si Golden Awards.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat desktopul de gaming G20, un model compact, stilat, conceput sa domine segmentul calculatoarelor de gaming cu dimensiuni reduse. Integrat intr-o carcasa de numai 12.5 litri, G20 este motorizat de cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core i7 si de acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 780, pentru jocuri si divertisment la rezolutia WQHD (2560 x 1440 pixeli).

ROG G20 ofera o eficienta energetica incredibila, consumand doar 10W in modul Eco Energy. Pe de alta parte, G20 afiseaza un design ROG reliefat si distinctiv, cu un finisaj negru mat, linii agresive si efecte luminoase care pot fi personalizate.

In ciuda dimensiunilor compacte, cu un volum de 12.5 litri, ROG G20 se recomanda drept un sistem de gaming si divertisment, disponibil intr-o multitudine de configuratii. ROG G20 poate fi echipat cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core i7 pentru un nivel fara precedent de performanta si multitasking, permitand rularea jocurilor la cele mai inalte setari, vizionarea de filme 4K/UHD (ultra-high-definition) si chiar crearea si prelucrarea de modele 3D.

Grafica NVIDIA GeForce GTX 780 ii permite modelului ROG G20 sa redea efecte vizuale imersive la rezolutia WQHD 2560 x 1440 pixeli. ROG G20 are capacitatea grafica de a rula jocurile la cele mai inalte setari pe patru monitoare si chiar sa suporte NVIDIA 3D Vision Surround pe a adauga o noua dimensiune gamingului.

G20 nu este doar puternic, ci si eficient din punct de vedere energetic. In modul Eco Energy, hardware-ul absoarbe doar 20W in starea idle, astfel incat utilizatorii isi pot lasa desktopul G20 sa descarce jocurile peste noapte. Acesta poate functiona, de asemenea, ca un server pentru acasa, cu tehnologie Intel Ready Mode, consumand numai 10W chiar si atunci cand este conectat la internet. Mai mult, acesta functioneaza silentios generand numai 22dB in starea idle.

Inginerii ROG au conceput G20 fara grile exterioare vizibile, pentru a pastra liniile fluide ale carcasei. ROG G20 se lauda cu un design termic care are avantajul convectiei naturale, cu un canal de ventilatie ascuns si doua ventilatoare interne pentru un management eficient al caldurii, fiind ideal pentru sesiunile maraton de gaming. 

ROG G20 are o carcasa de 12.5 litri, un finisaj negru mat, linii agresive si insemne mayase. Efectele luminoase pot genera pana la 8 milioane de culori in partea frontala si sub carcasa, reflectand senzatia oferita de jocul in derulare. Sunetul ASUS SonicMaster are avantajul unei combinatii unice intre hardware si software, pentru a aduce utilizatorii in mijlocul luptei. Fie ca folosesc un set de casti sau boxe externe, focurile de arma rasuna, exploziile reverbereaza si pasii devin indicii auditive. La acestea se adauga procesarea ROG AudioWizard ce furnizeaza calculatorului un nou nivel de imbunatatiri ale sunetului, cu pana la cinci moduri de personalizare ce pot fi usor accesate din mers. 

Aplicatia Aegis, exclusiva ASUS, ofera monitorizarea in timp real prin intermediul unei interfete prietenoase. Aegis permite urmarirea gradului de utilizare al procesorului si memoriei, precum si downloadul si uploadul pe internet. Pragurile de temperatura si tensiune pot fi reglate pentru a fi mentinute si monitorizate in mod automat. 

Preturile configuratiilor ROG G20 variaza intre 4000 lei si 7000 lei. Primele modele sunt asteptate sa ajunga in Romania la inceputul lunii decembrie.

Share articol: