BenQ lanseaza in Romania solutiile pentru proiectie wireless create pentru acasa, la birou sau la scoala.

Printre solutii se numara noua generatie de kit-uri wireless Full HD care te ajuta sa instalezi acasa, fara ajutorul unui specialist, un sistem home cinema in orice camera sau chiar pe terasa, fara sa mai ai in aceeasi incapere media playerul si proiectorul. Totodata, BenQ lanseaza si adaptorul HDMI Wi-Fi Qcast si kit-ul Quick Wireless Connection. Adaptorul Qcast este compatibil cu dispozitive inteligente echipate cu NFC, fiind astfel potrivit atat pentru salile de clasa, business, cat si pentru acasa. Noile accesorii care compun solutiile de proiectie wireless sunt compatibile cu cele mai multe dintre sistemele de operare disponibile pe piata: notebook/PC (Windows, Mac) sau smartphone-uri si tablete (iOS, Android). 

 

Kit Wireless Full HD pentru cinema fara cabluri si usor de instalat 

Transmisie video Full HD necomprimata la 1080p

Posibilitatea de transmisie fluida dintr-o camera in cealalta, chiar si cand proiectorul se afla la o distanta de 30 de metri de sursa de semnal 

Latime de banda de 145Mbps cu patru antene

Tehnologie DFS Anti-Interference pentru reducerea interferentelor cu alte semnale wireless

Sunet audio digital pe 5.1 canale prin HDMI 1.4a 

Noul kit Wireless Full HD BenQ este solutia care transforma orice camera din casa intr-un centru de divertisment pentru redarea de filme sau jocuri. Kitul iti permite instalarea proiectorului fara a mai avea nevoie de cabluri de conectare sau de reamenajarea spatiului. Format dintr-un transmitator si dintr-un receptor, acesta ofera o acoperire de pana la 30 de metri si dispune de tehnologie care diminueaza interferenta printr-un mecanism de selectie dinamica a frecventelor de emisie – receptie: Dynamic Frequency Selection (DFS).

Filmele sau jocurile sunt transmise fluid, fara latenta, cu o calitate a imaginii Full HD 1080p si sunet corect chiar si atunci cand proiectorul nu este in aceeasi camera cu sursa de semnal. Pentru a instala kitul nu trebuie decat sa parcurgi cativa pasi – odata instalat, transmitatorul si receptorul se vor conecta automat la proiector de fiecare data, pentru o utilizare convenabila. 

Kitul sustine pana la doua surse HDMI si doua ecrane digitale care pot afisa acelasi continut in doua camere diferite si iti permite sa controlezi sursa de semnal de la distanta. Kitul este accesoriu standard pentru proiectorul BenQ W1070+W si accesoriu optional pentru modelele BenQ W1070+ si BenQ W1080ST+.

*Distanta de transmisie variaza in functie de mediul in care se face proiectia. Distanta declarata se bazeaza pe masurarea liniei de vedere. Structurile din otel, lemn, beton sau caramida pot reduce distanta de transmisie. 

 

Adaptor Qcast pentru salile de clasa

Compatibil cu proiectoarele ce integreaza optiunea de conectare HDMI/MHL 

Calitate ridicata a imaginii si suport pentru diverse formate de fisiere (ppt,pdf,xls,doc,video,jpg)

Latime de banda de 40Mpbs.

Compatibil cu functia Display Mirroring pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (Miracast), iOS si Windows 8 (WiDi)

Compatibil cu sistemele ce ruleaza Windows, Mac, precum si dispozitivele Intel de generatie anterioara, prin intermediul software-ului Qcast

Suport pentru conectare rapida prin intermediul tehnologiei NFC.

Cei care fac prezentarile au acum la dispozitie o alternativa mult mai practica la metoda clasica de predare prin intermediul solutiilor dezvoltate de BenQ pentru proiectii wireless in salile de clasa. Pentru a crea un cadru propice colaborarii profesor-elevi, BenQ lanseaza adaptorul HDMI QCast ce iti permite afisarea wireless a continutului din smartphone, tableta sau computer direct pe ecranul de proiectie. Cu ajutorul software-ului Qcast poti utiliza orice smartphone, tableta sau computer pentru a accesa fisiere in diverse formate sau servicii de stocare in cloud. Totodata, prin intermediul Qcast ai acces la camera dispozitivului conectat, la aplicatia de muzica si video, precum si la browserul web.

Mai mult, tehnologia NFC (Near Field Communication) permite conectarea dispozitivelor compatibile la adaptorul QCast, pentru a realiza prezentari wireless fara sa mai ai nevoie de conectare prin cablu sau de parole de acces. 

 

Kit Quick Wireless: configurare in timp record pentru prezentarile business

Compatibil cu dispozitive iOS si Android prin intermediul aplicatiei QPresenter Pro APP

Compatibilitate cu PC-urile si laptopurile cu sistem de operare Windows si Mac prin intermediul solutiei Quick Wireless Connection USB.

Profesionistii au nevoie de cele mai bune solutii pentru ca prezentarile business sa aiba impactul dorit. BenQ lanseaza kit-ul Quick Wireless, format dintr-un dispozitiv Quick Wireless Connection USB si un adaptor WiFi, pentru a configura proiectia wireless in timp record. Poti proiecta din PC, laptop sau dispozitive inteligente, fara sa mai ai nevoie de cabluri sau de instalarea unor programe ori aplicatii suplimentare. Pentru a beneficia de functii precum adnotari in timpul prezentarii sau proiectia simultana a mai multor elemente poti folosi aplicatia QPresenter Pro APP. Kitul Quick Wireless este un accesoriu standard pentru modelele MH680, MX666 si MW665, insa poate fi achizitionat separat si utilizat impreuna cu proiectoarele BenQ ce suporta functionalitatea wireless USB.

Share articol: