Vezi comunicatul oficial

Canon prezinta o noua imprimanta multifunctionala din gama de aparate pentru acasa, PIXMA MG3650. Noua multifunctionala, care inlocuieste modelul PIXMA MG3550, este construita pentru a indeplini cu usurinta o multitudine de sarcini, de la scanare wireless la copiere si imprimare, pentru documente variind de la acte pentru birou la teme pentru acasa, fotografii de famillie si activitati amuzante de imprimare, care sa mentina interesul copiilor pe perioada vacantełor.

Creat pentru a se conecta usor la PC, smartphone-uri si tablete prin aplicatiile si serviciile de cloud populare, modelul PIXMA MG3650 isi ajuta clientii sa-si organizeze munca printr-o experienta de imprimare wireless fara intreruperi.

Conectivitate inteligenta pentru casa si serviciu

Prin intermediul aplicatiei Canon PRINT, multifunctionala PIXMA MG3650 va permite sa imprimati direct din Instagram si Slideshare , precum si sa incarcati documentele scanate si fotografiile pe Microsoft OneNote . Modelul suporta si imprimarea directa de pe multiple servicii populare de cloud si socializare, inclusiv Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox si OneDrive - astfel dispuneti de o modalitate rapida si simpla de imprimare a celor mai recente fotografii de familie sau documente personale. Utilizatorii pot, de asemenea, sa ataseze fisierele scanate la e-mail-uri si sa le trimita direct de pe imprimanta, ceea ce o face la fel de usor de folosit de acasa si de la birou . in plus, utilizatorii de PIXMA MG3650 pot imprima fotografii wireless direct de pe camerele foto compatibile, prin functionalitatea WLAN PictBridge.

Imprimati practic de oriunde

Modelul PIXMA MG3650 ofera posibilitatea de imprimare fara interuperi de pe multiple dispozitive smart , servicii populare de cloud si nu numai, practic de oriunde. Prin noua aplicatie Canon PRINT este rapid si simplu sa imprimati de pe dispozitivele conectate, fara sa fie nevoie sa instalati drivere sau sa va conectati la un PC. Imprimanta este compatibila si cu aplicatiile Google CloudPrint si Apple AirPrint. in plus, modul access point incorporat le permite utilizatorilor sa beneficieze de imprimarea wireless fara a necesita o conexiune la internet.

Creativitate la imprimare

Gratie tehnologiei ChromaLife 100 de la Canon, modelul PIXMA MG3650 produce fotografii de o calitate impresionanta. Creata sa dureze, hartia fotografica de la Canon produce fotografii inalt calitative, care pot fi impartasite si pastrate timp de mai multe generatii.

Pentru familiile ocupate, imprimanta PIXMA MG3650 poate fi si o sursa de distractie, datorita functiei Canon CREATIVE PARK PREMIUM© [disponibila doar cu cerneluri originale Canon si imprimanta originala Canon PIXMA] , care ofera acces exclusiv la un continut variat, distractiv dar de calitate profesionista. sabloanele gratuite pentru imprimare includ variante pentru albume decorative, calendare, idei distractive pentru creatii din hartie, si multe altele. Aditional, soft-ul Canon My Image Garden© ajuta utilizatorii sa sorteze imaginile si sa imprime fotografii folosind o gama de sabloane, utilizand tehnologii de asortare a imaginilor precum auto-amplasarea si recunoasterea faciala. Aplicatia Easy-PhotoPrint© de la Canon le permite utilizatorilor de PC si tablete sa devina creativi, prin conceperea unor felicitari si calendare cu ajutorul sabloanelor, care pot fi apoi imprimate pe o imprimanta PIXMA.

Pentru familiile cu buget restrans, modelul PIXMA MG3650 este compatibil cu cernelurile Canon XL, care permit utilizatorilor sa economiseasca pana la 50% din costul de imprimare per pagina .

Functiile-cheie ale modelului PIXMA MG3650:
• Conectati-va si imprimati de pe smartphone sau tableta, folosind aplicatia Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
• Suport pentru Apple AirPrint si Google Cloud Print
• Multifunctionala compacta pentru imprimare, copiere si scanare
• Imprimare si scanare prin intermediul PIXMA Cloud Link
• Imprimare a documentelor pe ambele parti
• Economisiti bani si imprimati mai mult, cu cernelurile optionale XL
• Functia WLAN PictBridge pentru imprimarea fotografiilor direct de pe aparatele foto compatibile
• Imprimarea de fotografii durabile, fara margini

Share articol: