Cateva dintre modele vor fi pe piata din septembrie, iar restul din decembrie.

Canon lanseaza o gama noua de proiectoare portabile LV. Cele cinci modele noi LV sunt compacte, durabile si usor de utilizat, asigurand o proiectie luminoasa, de inalta performanta, cu o durata de viata a lampii mai mare, fiind disponibile la un pret exceptional atat pentru mediile corporatiste, cat si pentru cele educationale.

Modelele incluse in noua gama Canon LV - LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST si LV-X300ST - asigura o luminozitate crescuta, fiecare dintre acestea avand ca standard o putere de 3000 de lumeni. Datorita luminozitatii, puteti vedea cu claritate imaginile in orice sala de sedinte sau de clasa, chiar si atunci cand lumina este aprinsa. Pentru seria LV, Canon a ales sa foloseasca un motor de inalta calitate pentru proiectare digitala de lumina (PDL).

Motorul PDL beneficiaza de tehnologia ‘BrilliantColor™, ceea ce s-ar putea traduce ca obtinerea de culori bogate prin includerea unui disc de culori cu sase segmente. Sunt incluse si segmentele cyan si galben, care accentueaza considerabil nivelul de saturatie, evitand formarea de culori terne, lipsite de viata, asociate adesea altor modele PDL. In acelasi timp, nou-aparutul motor PDL ofera contraste uimitoare, cu raporturi de 2300:1 pe toata gama.

De asemenea, niciunul dintre modele nu are filtru, ceea ce inseamna ca acum puteti evita cheltuielile si neplacerile legate de inlocuirea filtrului. Costurile de utilizare sunt reduse si de noua lampa de proiectie cu durata lunga de viata, care poate asigura pana la 6000 de ore de functionare folosind modul ECO.

Patru modele din gama sunt dotate cu un port HDMI, ceea ce permite reproducerea perfecta a imaginilor din surse digitale, plecum playere Blu-Ray si notebook-uri moderne. Conectat la o sursa corespunzatoare, proiectorul este capabil sa afiseze continut 3D prin sistemul PDL Link. Cu o greutate sub 3 kg, cele cinci modele noi sunt extrem de portabile, oferind clientilor flexibilitate si usurinta la utilizare. 

 

Noile modele din gama portabila LV Canon sunt:

•     LV-WX300 – asigura proiectie pe ecran wide, luminos, beneficiind de HDMI si port Network. Ideal pentru utilizare in mediile preuniversitare si universitare

•     LV-X300 – dispune de rezolutie XGA, proiectii luminoase si imagini foarte clare. Potrivit mai ales pentru prezentari realizate de corporatii.

•     LV-S300 –dispune de rezolutie SVGA cu costuri de utilizare scazute; acest model entry-level este potrivit pentru proiectii in sali de clasa sau pentru firme mai mici.

•     LV-WX300ST – proiecteaza imagini clare pe ecrane wide, cu luminozitate buna, de la distanta mica; datorita portabilitatii si flexibilitatii pe care le ofera, acest model este ideal pentru utilizare in sali de sedinta si in sali de clasa.

•     LV-X300ST – asigura imagini XGA clare si luminoase de la distante mici si este ideal atat in mediul corporatist cat si in cel educational

Modelele LV-WX300, LV-X300 si LV-S300 vor fi disponibile incepand cu luna septembrie, iar modelele de proiectie de la distanta mica – LV-WX300ST si LV-X300ST vor fi puse in vanzare in luna decembrie.

Share articol: