Citeste comunicatul integral al companiei.

Kingston lanseaza SSD-ul KC400, cel mai nou membru din familia SSDNow. El a fost proiectat pentru volume de lucru de tip enterprise si este de 15 ori mai rapid decat un hard-disk clasic. Acesta atinge o performanta constanta pentru datele comprimabile si necomprimabile si un timp de reactie imbunatatit in aplicatiile ce necesita un transfer de date mai mare. 

KC400 ofera protectie end-to-end data path si SmartECC™ pentru protejarea datelor, si SmartRefresh™ pentru protejarea impotriva erorilor de citire. Datele sunt reconstruite in cazul aparitiei unei erori, iar unitatea este capabila sa recupereze datele de la o inchidere neasteptata a sistemului printr-o functie de power loss management. Unitatea dispune de o fiabilitate ridicata pe fondul controllerului Phison PS3110-S10 si procesorului quad core pe 8 canale. SSD-ul KC400 este disponibil in variante2 de 128GB, 256GB, 512GB si 1TB.

“Noua unitate SSD este conceputa pentru a ajuta utilizatorii sa isi indeplineasca task-urile zilnice mai rapid si sa imbunatateasca productivitatea. Datorita sistemelor de protectie impotriva pierderilor de date, clientii corporate pot implementa cu incredere SSD-ul de mare viteza KC400”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria.

 Kingston ofera asistenta gratuita in vanzari, prin intermediul programelor Ask an Expert. De asemenea, acesta ofera Kingston SSD Manager, un toolbox gratuit pentru monitorizarea activitatii.  

SSD-ul Kingston KC400 vine cu o garantie1 de 5 ani, suport tehnic gratuit si fiabilitatea clasica Kingston.

Share articol: