Lansarile au avut loc la Mobile World Congress de la Barcelona. Vezi comunicatul companiei.

Lenovo a prezentat doua noi PC-uri pentru uz casnic cu sistem de operare Windows 10: laptopurile convertibile YOGA 710 (foto sus) si 510 si tableta detasabila ideapad MIIX 310 2-in-1. Acestea raspund nevoii consumatorilor de a realiza diverse activitati cu ajutorul mai multor dispozitive pentru sarcini diferite. De exemplu, ei pot trimite un mesaj pe smartphone, pot lucra pe un laptop si citi pe o tableta.

De aceea, Lenovo a conceput fiecare dintre aceste noi dispozitive astfel incat fie sa se converteasca, fie sa se detaseze in modul tableta, pentru ca utilizatorii sa poata realiza mai multe sarcini. In acelasi timp, beneficiaza de confortul unei tastaturi si de puterea celor mai recente generatii de procesoare Intel care ofera o mai mare durata de viata a acumulatorului.

 

Laptopul incredibil de compact YOGA 710 va ajuta sa va faceti treaba cand sunteti in deplasare

Am creat noul laptop YOGA 710 cu ecran de 11” pentru cei care calatoresc si pentru angajatii care vor sa fie productivi si cand sunt in deplasare. Functionand cu ajutorul unui procesor Intel Core™ i7 de a 6-a generatie si un ecran de 14” si cu un procesor Core m5 pentru versiunea cu ecran mai mic de 11”, YOGA 710 cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat este unul dintre cele mai puternice si portabile laptopuri convertibile disponibile in prezent. Utilizatorii pot realiza fara probleme mai multe sarcini trecand de la conferinte video la trimiterea emailurilor si editarea pozelor in timp ce sunt in deplasare.

Cu o greutate de doar 1,04 kg, designul sau compact si posibilitatea de a-l converti intr-o tableta fac ca acest laptop sa fie ideal pentru persoanele care doresc sa aiba mai mult loc in bagaje. Laptopul YOGA 710 se poate transforma in patru moduri si devine mult mai simplu pentru utilizator sa tasteze in modul laptop, sa sustina prezentari in modul stand, sa urmareasca videoclipuri in modul tent sau sa navigati in modul tableta. O versiune mai mare, modelul cu un ecran de 14” este ideal pentru cei care sunt in cautarea unei conectivitati imbunatatite, integrand o antena inovatoare care livreaza o conexiune Wi-Fi cu cu 20% mai buna.

Laptopul YOGA 710 de 14” beneficiaza de un drive SSD de pana la 256 GB pentru acces rapid la filme, fotografii si fisiere fara a fi nevoie de utilizarea unui hard drive extern. De asemenea, componentele de grafica optionale NVIDIA GeForce de generatie viitoare contribuie la sporirea performantei acestui dispozitiv.  

Ambele modele, cu un design superb, subtire si usor ofera o durata de viata a acumulatorului de pana la 8 ore. Utilizatorii se pot acum bucura de un maraton de filme, avand in acelasi timp suficienta putere pentru a lucra cateva ore. Ecranul FHD (1920x1080) face ca orice imagine sa aiba o claritate incredibila, de la filme si fotografii la jocuri si video chat. Integrarea sistemului Dolby Audio™ Premium ofera energie momentelor de divertisment cu un sunet bogat si puternic care ajusteaza in mod dinamic mediul audio pentru a livra o calitate asemanatoare salilor de cinema intr-o experienta audio ambientala virtuala. 

 

YOGA 510 va elibereaza de continua cautare a prizelor  

Datorita noului design elegant, greutatii reduse si imbunatatirii cu peste 50% adusa in ceea ce priveste durata bateriei, noul laptop YOGA 510 livreaza o experienta de pana la 8,5 ore si le permite utilizatorilor sa-si ia adio de la a sta intinsi pe jos legati la o priza. Ca si in cazul YOGA 710, acest laptop livreaza o tranzitie fara probleme intre modurile laptop, stand, tent si tableta.

Cu o greutate de doar 1,75 kg (14”) si 2,08 g (15”), noul design al acestui dispozitiv integreaza un spatiu unic si special adaptat pentru sprijinirea palmelor. Functionand cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 de a 6-a generatie si optional AMD Radeon R7 M460 2GB GFX, YOGA 510 are un talent innascut de a oferi performanta pentru lucru si multi-tasking.

 

Munca si joaca in calatorii cu noua tableta ideapad MIIX 310 la un pret convenabil 

Cu o greutate de doar 580 kg, tableta detasabila 2-in-1 ideapad MIIX 310 este una versatila si integreaza un suport optional 4G pentru pasionatii de date care doresc sa aiba libertatea de a lucra si naviga pe internet din orice locatie. Cu un pret care incepe de la 269 euro, aceasta tableta cu un ecran de 10” este unul dintre cele mai convenabile dispozitive care imbina o tableta si un PC intr-o singura forma.

Spre deosebire de competitorii sai de gama, aceasta vine cu o tastatura detasabila ca standard. Cu o durata de viata a acumulatorului mai mare, tableta ideapad MIIX 310 ofera posibilitatea de utilizare de pana la 10 ore, un ecran FHD optional care face ca maratoanele de filme sa fie mai captivante. Aceasta are un spatiu de stocare de pana la 64GB eMMC si memorie de 4GB DDR3L, utilizatorii se vor bucura de o memorie dubla comparativ cu modelele anterioare pentru o navigare mai rapida pe internet si realizarea fara probleme a mai multor sarcini in acelasi timp. Aplicatiile Cortana si Lenovo REACHit integrate pe aceasta ideapad MIIX 310 le permit utilizatorilor sa gaseasca documente, fotografii, muzica, videoclipuri si multe altele intr-o maniera mai naturala si mai contextuala. 

Share articol: