Conceput si testat de gameri profesionisti, Logitech G302 ofera performanta si acuratetea cerute de sportivii eSports

Logitech lanseaza un nou mouse de gaming G, G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse. Testat de echipele profesioniste MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) din intreaga lume, precum Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze si Invictus Gaming, Logitech G302 este conceput sa faca fata cerintelor celor mai buni gameri din lume. Sistemul exclusiv de tensionare cu arc metalic imbunatateste sensibilitatea click-ului, facand ca actiunile din joc sa fie rapide si exacte.

Logitech G302 reflecta angajamentul companiei de a folosi stiinta pentru a concepe produse care sa-i ajute pe gameri sa castige. Forma si greutatea mouse-ului sunt adaptate nevoilor gamerilor profesionisti MOBA, iar butoanele stanga-dreapta nu sunt rezistive la apasare.

“Am conceput Logitech G302 pentru a oferi o solutie nevoilor de performanta ale celor mai buni sportivi eSports din lume,” a precizat Vincent Tucker, director al diviziei de gaming Logitech. “G302 este cel mai bun mouse pentru modul de joc specific MOBA, ce combina confortul si durabilitatea cu unele din cele mai avansate tehnologii disponibile la aceasta ora. Mouse-ul permite click-uri extrem de rapide si o coordonare precisa a timpului, caracteristici extrem de importante, avand in vedere ca o victorie sau o infrangere pot fi determinate intr-o milisecunda.”

Logitech G302 incorporeaza tehnologia de senzor Logitech Delta Zero, ce combina o lentila exclusiva, iluminare geometrica si algoritmi care sa ofere cea mai acurata tranzitie de la miscarile de mana la actiunile de pe ecran.
“Este un mouse foarte usor si receptiv, butoanele sunt rapide si se simt excelent, iar tracking-ul este impecabil,” a precizat Jason “WildTurtle” Tran de la echipa SoloMid. “G302 este mouse-ul de care am nevoie pentru a castiga.”
Conceput pentru click-uri ultra rapide

Un sistem de tensionare cu arc metalic imbunatateste sensibilitatea click-urilor butoanelor pentru ca acestea sa fie mai rapide si mai exacte. Butoanele sunt capabile sa inregistreze pana la cinci click-uri pe secunda, asigurand ca Logitech G302 poate sa tina pasul cu ritmul alert impus de gamer. Acest atu poate reprezenta diferenta dintre a castiga si a pierde un meci important.

Setari personalizabile

Logitech G302 dispune de sase butoane programabile, ce permit gamer-ului sa-si personalizeze experienta de gaming. Butoanele pot fi programate pentru a realiza orice tip de comanda, de la scurtaturi pana la macro-uri complexe. Gamerii pot obtine rezultate foarte bune cu configurarea prestabilita, sau pot folosi Logitech Gaming Software pentru a aloca butoanelor orice comanda de joc sau macro-uri multi-comanda. Logitech G302 dispune de patru setari DPI ce pot fi accesate imediat.

Design durabil
Design-ul mouse-ului dispune de picioare cu frictiune foarte mica si butoane foarte durabile care au fost supuse unor teste de peste 20 milioane de click-uri, echivalentul unui program intens al unui sportiv eSport ce se joaca pana la 15 ore pe zi, timp de doi ani. Asadar, gamerii se pot juca cu incredere, avand siguranta ca Logitech G302 va supravietui bataliilor ce vor urma.

Pret si disponibilitate
Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna noiembrie 2014, la un pret recomandat de 49,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe gaming.logitech.com.

Despre Logitech
Logitech este lider mondial in dezvoltarea de periferice ce inlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care si le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware si software a Logitech permite si imbunatateste navigatia digitala, divertismentul muzical si video, gaming-ul, comunicarea in retele sociale, comunicarea audio si video prin Internet, securitatea video si controlul sistemelor de home entertainment. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) si la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Share articol: