Logitech Wireless Mouse M280 va fi disponibil in Europa din aceasta luna, la un pret recomandat de 29,99 Euro.

Logitech a lansat Wireless Mouse M280 la IFA Berlin. Mouse-ul are o forma asimetrica, o rotita generoasa, care imbunatateste experienta de scroll, si tehnologia Logitech Advanced Optical Sensor ce ofera precizie mai mare. Noul mouse raspunde nevoilor tuturor utilizatorilor, fie ca acestia lucreaza cu documente mari, fie ca navigheaza pe Internet.

“Petrecem mult timp in fata desktop-urilor, laptop-urilor si tabletelor. De aceea, este foarte important ca dispozitivele conexe sa fie confortabil de utilizat,” a precizat Denis Fayolle, manager al categoriei de mousi in cadrul Logitech. “Am folosit un proces manual pentru a crea mouse-ul M280, iar aceasta tehnica de design ne-a permis sa obtinem o forma dinamica cu un grip moale cauciucat, confortabil pentru orice mana.”

Logitech Wireless Mouse M280 este compatibil cu cele mai cunoscute sisteme de operare si dispune de un senzor integrat care faciliteaza un tracking precis si un control al cursorului fara intreruperi. Datorita ingineriei eficiente din punct de vedere energetic, mouse-ul intra in modul sleep atunci cand nu este folosit, bateriile avand astfel o durata de viata mai lunga. Receiver-ul Logitech Nano inclus ofera o conectivitate wireless solida.

Share articol: