Monitorul BenQ XL2430T va fi pe piata incepand cu aceasta luna

BenQ lanseaza noul monitor din seria dedicata jocurilor video profesionale: modelul XL2430T. Castigatorul din 2014 al premiului oferit de RedDot, monitorul are un pachet complet de solutii dedicate jocurilor video, conceput pentru a oferi performanta pentru gamerii pasionati.

El a primit functia Motion Blur Reduction, are timp de raspuns de 1ms GTG si ofera controlul ratei de actualizare prin Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz). Totodata, BenQ XL2430T ofera culori intense, scala de ajustare, iar noua functie Black eQualizer sporeste controlul oferit in joc. Functiile Auto Game Mode, Game Mode to Go, noua functie S Switch Arc si Display Pilot contribuie la cea mai intuitiva experienta de gaming. In acelasi timp, tehnologiile EYE-CARE Low Blue Light si Gaming-comfort Flicker-free iti asigura sesiuni de gaming prelungite fara disconfort. 

“Prin lansarea modelului XL2430T, ne reinnoim promisiunea de a construi cele mai bune monitoare pentru pasionatii de jocuri si pentru jucatorii profesionisti care impartasesc aceeasi dragoste si pasiune ca noi fata de jocurile video,” a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania. 

Cu o carcasa decorata cu linii rosso-corsa (culoarea masinilor de curse) care se asorteaza perfect cu celelalte elemente negre, completat de functii de ajustare ergonomica, cu un suport stabil de aluminiu, modelul XL2430T include un pachet unic de solutii dezvoltate special pentru gameri. 

Timpul rapid de raspuns de 1ms GTG si tehnologia Motion Blur Reduction  disponibile pe noul model BenQ XL2430T imbunatatesc fluiditatea vizuala a fiecarei experiente de joc, in special la jocurile FPS pline de actiune, cand fiecare milisecunda conteaza.  Datorita functiei Gaming Refresh Rate Optimization Management care ofera rate de actualizare optimizate de 100/120/144Hz, beneficiati de o experienta de joc impresionanta. 

BenQ XL2430T ofera o acuratete de 100% a controlului – prezentand alte trei noi caracteristici alaturi de deja consacratele pentru BenQ, Game Mode Loader, Display Mode (Mod de afisare) si Smart Scaling (Scalare inteligenta). Accesibile prin On Screen Display (OSD) sau Display Pilot, setarile pe 20 de niveluri ale intensitatii culorii optimizeaza precizia jocului, redand culorile care indeplinesc cerintele si preferintele specifice de vizualizare pentru toate tipurile de jocuri.

Noul concept de Scala de ajustare prezinta acum 14 niveluri de inaltime care pot fi urmarite atat printr-un marcaj reglabil, cat si prin intermediul unor scale reglabile pentru inclinare si pivotare, astfel incat jucatorii sa poata reproduce reglajul precis al monitorului pana la cel mai mic detaliu, de fiecare data cu cea mai mare eficienta si pentru cel mai ridicat confort. Noua functie Black eQualizer poate detecta automat tipul de joc si poate ajusta nivelul luminozitatii pentru a asigura o vizibilitate optima, obtinandu-se un nivel cu totul nou de precizie si usurinta. 

Odata cu modelul XL2430T, BenQ introduce trei noi caracteristici. Accesibile prin setarile OSD, Display Pilot sau noua functie S Switch Arc, Auto Game Mode detecteaza tipul de joc aflat in desfasurare si, fie trece automat la setarile de afisaj specifice tipului de joc sau face recomandari de descarcare pentru noul mod de joc. „Game Mode to Go” permite accesul universal mobil la modurile de joc, permitand jucatorilor sa salveze modurile de joc pe o unitate flash USB pentru transportul usor si simplu.

Modurile de joc pot fi partajate de asemenea si prin intermediul tehnologiilor Cloud sau pe platformele de socializare pentru partajarea in cadrul grupurilor si colaborare. In plus, noua functie S Switch Arc nu prezinta doar o tasta rapida pentru functia Auto Game Mode, ci faciliteaza navigarea prin modurile de joc. 

Protectia ochilor a fost una dintre preocuparile principale ale BenQ in ultimii ani. Modelul XL2430T include tehnologiile unice BenQ Low Blue Light Modes si Gaming-comfort Flicker-free pentru o experienta de gaming ce asigura confortul chiar si in timpul antrenamentelor de durata. 

XL2430T ofera o conectica completa: 2xHDMI v1.4a, DVI-DL, Display Port 1.2, Dsub, Hub 3x USB 3.0, Mic In, Headphones jack, Mic jack. Monitorul este livrat impreuna cu cabluri DVI-DL, USB 3.0, S Switch external controller si husa de protectie pentru praf.

Share articol: