Noile gadgeturi vin cu o rezolutie imbunatatita si un design elegant, lucruri care promit o experienta de vizualizare mai confortabila

Samsung a anuntat lansarea unei noi serii de monitoare curbate cu cinci noi modele: SE790C de 29 inci, SE590C de 31,5 inci si SE591C de 27 inci, completate de modelele SE510C de 23,5 si 27 inci. Aceasta noua serie vine in intampinarea nevoilor de divertisment si multi-tasking ale utilizatorilor.

Noile monitoare curbate folosesc un panel tip Vertical Alignment (VA) care ofera un nivel optim de curbura, un contrast superior si reduce semnificativ petele ce apar pe ecran (backlight bleed). Modelele SE590C si SE790C le ofera telespectatorilor cel mai bun design curbat, avand raza de curbura de 3.000 mm. Alaturi de curbura de 4.000 mm a modelelor SE591C si SE510C, design-ul inovator al monitoarelor curbate Samsung creeaza o experienta de vizualizare fara distorsiuni, cu reflexii reduse si ofera mai mult confort vizual.

„2015 va fi anul monitoarelor curbate, tot mai multi utilizatori si companii aleg astfel de modele  pentru a beneficia de o experienta de vizualizare mult mai confortabila,” a declarat Seog-Gi Kim, Senior Vice President al Visual Display Business, Samsung Electronics.

„Samsung este compania care a lansat primul monitor LED din lume, astfel ca introducerea unei serii curbate este dovada angajamentului nostru de a rafina design-ul curbat si calitatea imaginii, obtinand in acelasi timp eficienta energetica si inovatie, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de vizualizare mai naturala si mai placuta decat se astepta.”

Seria de monitoare curbate Samsung este echipata cu tehnologii avansate care ofera mai mult confort in vizualizare. Modul eye-saver reduce efectele nocive pe care lumina albastra le are asupra ochilor utilizatorilor, in special atunci cand acestia au petrecut mult timp in fata ecranelor. In plus, functia anti-flicker protejeaza ochii utilizatorilor de efortul depus ce poate fi resimtit in folosirea monitoarelor standard. Astfel, utilizatorii pot folosi mai mult timp monitoarele, depunand mai putin efort vizual.

Pentru o mai buna calitate a imaginii si pentru o experienta mai captivanta si de divertisment, raportul static de contrast al monitoarelor (de la 5000:1 pentru modelul SE590C, la 3000:1 pentru majoritatea modelelor standard) si luminozitatea (pana la 350 cd/m2 pentru modelele SE590C si SE591C) reda imagini cu un negru mai intens si un alb imaculat. Monitoarele vin cu modul Game care detecteaza schimbari in scenele de jocuri si corecteaza imaginile neclare, imbunatatind culorile si modificand contrastul pentru o vizibilitate mai buna in timpul jocurilor. Toate aceste functii le permit utilizatorilor sa se bucure de continut multi-media la cea mai buna calitate a imaginii.

Design-ul monitoarelor curbate le permite acestora sa ofere o experienta mai bogata si mai multa eficienta energetica. Noua functie eco-saving plus a monitorului ofera beneficiul tehnologiei prietenoase cu mediul, reducand luminozitatea ecranului pentru mai multa eficienta energetica. In plus, monitoarele dispun de doua setari manuale standard si de o functie de auto setare care reduce consumul de energie cu aproximativ 10% (in functie de luminozitatea partilor negre de pe ecran).

Seria de monitoare curbate Samsung din 2015 include:

SE790C– Modelul de top din portofoliul de monitoare curbate Samsung Electronics, SE790C dispune de o raza de curbura de 3000R si o rezolutie Wide Full HD (WFHD). SE790C ofera cel mai bun nivel de contrast, de 3.000:1, si un aspect wide 21:9 pentru o experienta de vizualizare si experienta multi-tasking imbunatatite, in special in conditii cu lumina redusa. Pentru confort si productivitate sporite, design-ul ergonomic al monitorului include un picior ajustabil si suport VESA pentru montare. In plus, monitorul este echipat cu tehnologie Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP) 2.0. Boxele integrate de 7 wati ofera un sunet de calitate superioara si o experienta multimedia mai bogata.

Modelul SE590C – Cu o raza de curbura de 3000R si o rata de contrast de 5.000:1, modelul SE590C ofera un unghi vizual mai mare, prin ecranul mai lat, si reduce reflexiile pentru mai mult confort. Monitorul afiseaza imagini vibrante si de calitate superioara datorita luminozitatii de 350 cd/m2. Pentru un divertisment de cea mai buna calitate, monitorul dispune de boxe dual stereo integrate, de 5 wati, si un procesor de sunet proprietar.

Modelul SE591C – Oferind acelasi nivel de contrast avansat si luminozitate precum modelul SE590C, monitorul curbat SE591C de 27 de inci le asigura utilizatorilor cea mai buna experienta de vizualizare posibila. Monitorul creeaza un efect 3D, cu raza de curbura de 4000R care face ca ecranul sa para mai mare decat cel al monitoarelor standard de aceeasi marime si reduce efortul vizual depus de utilizatorilor.

Modelul SE510C – Disponibil in versiunile de 23,5 si 27 inci, monitoarele SE510C sunt ideale pentru utilizatorii in cautare de confort vizual optimizat. Monitoarele curbate au un nivel de contrast de 3.000:1 si raza de curbura de 4000R, printre multe alte functii imbunatatite.

Share articol: