„Suntem la inceputul unei noi ere a vizionarii TV, dominata de designul curbat, simplu, dar impunator”, a declarat HyunSuk Kim de la Samsung

Samsung a lansat Total Curved Solutions, o serie de televizoare si dispozitive audio curbate, dezvoltate pentru a le oferi utilizatorilor o experienta captivanta si solutii de cea mai buna calitate. Aceasta gama extinsa contine 17 televizoare curbate FHD, UHD si LED, ale caror marimi variaza de la 48 pana la 105 inci, revolutionarul TV UHD Bendable de 105 inci si un nou Soundbar curbat. Impreuna, aceste dispozitive consolideaza pozitia de lider pe care Samsung o detine pe piata produselor curbate.

 

Solutii care raspund mai multor cerinte ale utilizatorilor

La IFA 2014, Samsung va prezenta cea mai larga selectie de televizoare curbate si produse audio care a fost lansata pana acum pe piata europeana, care include 17 modele de televizoare curbate UHD, FHD si LED, ale caror marimi variaza intre 48 si 105 inci. Televizorul UHD curbat de 105 inci este cel mai mare televizor UHD curbat din lume si a fost lansat pe piata europeana in luna iulie.

Televizorul UHD curbat de 105 inci are un ecran panoramic 21:9, care le permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta vizuala captivanta, similara cu cea dintr-un cinematograf, la ei acasa. Ecranul cu 11 milioane de pixeli (5120x2160) este de cinci ori mai performant decat cel al unui televizor full HD si adapteaza orice tip de continut la rezolutia UHD.

In plus, tehnologia Samsung Peak Illuminator recunoaste diferente subtile de luminozitate si pune in evidenta contrastele, pentru a extinde luminozitatea ecranului, oferind mai multe detalii, chiar si in cazul imaginilor intunecate. Televizorul Samsung UHD curbat de 105 inci are un set de boxe de 160W inclus, care le ofera utilizatorilor o experienta auditiva captivanta, in timp ce design-ul sau Timelesss Gallery se potriveste perfect in casele utilizatorilor.

Samsung a lansat si primul televizor flexibil din lume disponibil pe piata europeana, Bendable UHD TV. Cu un ecran impresionant- UHD de 105 inci, televizorul flexibil poate trece cu usurinta din stadiul curbat la cel plat, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a alege modul de vizionare pe care il doresc, pentru o experienta vizuala optima. Acest nou produs Samsung a fost creat cu acelasi design Timeless Gallery si dispune de o curbura de 4200R atunci cand se afla in acest stadiu. Functiile UHD Dimming si UHD Upscaling ofera imagini clare, reduc reflexia luminii si ofera un contrast optim pentru imagini de calitate superioara.

 

Sunet puternic, in completarea experientei de vizionare

Extinzand experienta tehnologiei de ultima generatie dincolo de televizoare, Samsung anunta primele modele de soundbar-uri curbate, HW-H7500 si HW-H7501. Design-ul elegant si performantele superioare corespund chiar si celor mai pretetioase cerinte ale utilizatorilor.

Samsung a lansat si un nou sistem Wireless Audio Multiroom, M3. Noul produs poate fi control cu ajutorului dispozitivelor smart si ofera un sunet cald, natural. 

In plus, Samsung a anuntat un parteneriat cu serviciul Spotify care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica de pe toate dispozitivele lor smart prin intermediul aplicatiei Spotify Connect. De asemenea, acest parteneriat face posibila redarea audio la mai mult de doua sisteme Samsung Wireless Audio Multiroom in acelasi timp.

 

Extinderea ecosistemului UHD cu standarde de protectie a continutului si continut premium UHD

Samsung s-a dedicat dezvoltarii ecosistemului UHD, semnand parteneriate cu unii dintre cei mai mari jucatori de pe piata de divertisment din lume, precum Amazon, Netflix, dar si cu parteneri europeni, printre care maxdome, Wuaki.tv si CHILI; in plus, marile retele de televizune europene vor oferi programe TV, programe sportive si filme la rezolutie UHD pentru utilizatorii televizoarelor Samsung Curved UHD.

In septembrie, televizoarele Samsung Curved UHD vor putea reda continut Netflix UHD in mai multe tari europene pe masura ce Netflix isi extinde serviciile; astfel, serialele preferate de multi telespectatori, precum House of Cards, vor putea fi vizionate la calitate UHD. Amazon colaboreaza cu marile studiouri de la Hollywood si alti parteneri pentru a livra anul acesta filme si emisiuni TV la calitate UHD.

De asemenea, Samsung a colaborat cu parteneri din industria dezvoltarii solutiilor sigure pentru distributia de continut UHD. Parteneriatul cu Secure Content Storage Association (SCSA), ai carui membrii fondatori includ SanDisk Corporation, 20th Century Fox, Warner Bros. si  Western Digital, asigura stabilirea unor standarde de siguranta pentru stocarea continutului. Astfel, Samsung le va putea oferi utilizatorilor continut premium de la studiourile Hollywood prin servicii de descarcare online.

Share articol: