Cat asteptati de obicei sa dati comanda, o data ce v-ati asezat la masa intr-un restaurant? In cel mai fericit caz e o chestiune de minute, daca nu chiar zeci.
Dupa care... chelnerul uita sa spuna la bucatarie ca vreti salata fara ceapa, spre exemplu. Dupa ce am cunoscut barmanul robotic ne-am astepta sa vedem si chelnerul de tinichea. Din fericire doar meniul a fost imbunatatit cu ajutorul tehnologiei.
Cata vreme e vorba despre mililitri, robotul se descurca. Bucataria este insa arta si maiestrie. Bucatari avem, doar ca nu stam la fel de bine la chelneri amabili.
George Buhnici prezinta doi bucatari tineri si talentati. Dexter si D'Artagnan - sau Bogdan Alexandrescu si Alex Petricean. Cei doi isi deschid un restaurant, in sfarsit, peste cateva zile. Iar George le-a propus sa incerce ceva nou pentru un restaurant romanesc: sa isi puna mancarea pe Facebook. Si poate cu ocazia asta ii convingem sa isi ia si meniuri pe tableta: