E inalt, plin de glume si un blogger foarte apreciat pe internetul romanesc. Cabral a venit la iLikeIT incarcat de gadgeturi, dar si de idei noi.

www.cabral.ro este unul dintre cele mai citite bloguri din Romania si, dupa cum spune chiar proprietarul website-ului, in cele mai bune zile atinge un varf de accesari chiar si de 20.000 de utilizatori.

Care este secretul succesului? Dincolo de "content" (continut, trad.), Cabral are si o relatie cu cei care ii acceseaza blogul.

"Da, pentru ca pana la urma asta inseamna blogul. Foarte multi au inteles ca blogul inseamna 'domne, te apuci si vorbesti si oamenii te asculta'. Exista si varianta asta, dar varianta cea mai buna este aceea in care creezi o comunitate si ii dai voie comunitatii sa-ti raspunda inapoi. Inveti de la comunitate." - spune Cabral.

Cabral are cont si pe Youtube, insa sustine ca inregistrarile video nu au acelasi succes ca si postarile de pe blog.

"Eu in mod normal, daca nu postez si n-am continut in ziua respectiva, ceea ce se intampla foarte rar, am 5.000. Intr-o zi normala am 10.000. Daca sunt harnic, cum am fost in saptamana asta, urc in 15.000 - 20.000. Varful la mine este de 80.000 de unici pe zi. Dar ala e doar un varf", a marturisit invitatul lui George Buhnici.

Urmariti in inregistrarea video a emisiunii care sunt gadgeturile pe care le foloseste Cabral in prezent pentru activitatile sale din online-ul romanesc.

Share articol: