Tehnologia nu se impaca de cele mai multe ori cu ideile promovate de un stil de viata eco. Cu toate acestea insa, exista cateva lucruri pe care le putem schimba pentru a ajunge pe calea cea buna. Iar folosirea un accesorii eco pentru iPad este unul dintre ele.

Iata ce iti propunem:

 

1. Protectie pentru iPad 2 din bambus de la Grove

Compania americana se lauda cu aceasta protectie pentru iPad spunand ca e 100% ecologica. Bambusul este tratat cu uleiuri naturale si ceara, iar pielea este, de asemenea, ecologica. Produsul are senzori magnetici care pornesc iPad-ul atunci cand bucata de piele se ridica si il inchid automat atunci cand nu e folosit. Iar pentru cei care doresc sa personalizeze invelitoarea, exista varianta de a avea numele tatuat.

 

2. Geanta Voltaic Spark

O geanta cu un design placut, care ii poate da iPad-ului tau cateva ore in plus de electricitate, ca tot vine vara. Cu un astfel de accesoriu poti chiar sa uiti sa iti incarci aparatul. Bateria incorporata poate fi incarcata la lumina soarelui si folosita mai tarziu.

 

3. Husa Proporta Leather

Vorbim, din nou de piele ecologica, insa produsul este de aceasta data unul business, potrivit domnilor si doamnelor la patru ace care vor sa impresioneze prin accesoriile pe care le folosesc.

 

4. Husa cu incarcare solara

Husa poate incarca tableta in 8 pana la 12 ore. Dispune de un panou solar mare si suporta pana la 500 de cicluri de incarcare. Nici aspectul nu se lasa mai prejos, husa arata atat de sofisticat incat nimeni nu ar putea ghici ca este, de fapt, conceputa pentru o cauza verde.

 

5. VersShellcase

Despre eleganta vorbeste si invelitoarea VersShellcase. iPad-ul este fixat intr-o invelitoare din lemn, care are si un picior metalic ce poate sprijini aparatul.

Sursa: Ecofriend

Share articol: