GTA VI este real și va sosi în 2025. Mult-așteptatul prim trailer al jocului a fost lansat cu o zi mai devreme decât se anunțase anterior, Rockstar Games publicând videoclipul pe toate canalele sale de socializare.

Primul videoclip al mult așteptatului joc sosește la 10 ani de la lansarea GTA V și la 25 de ani de la înființarea Rockstar Games. Acțiunea este plasată în orașul modern Vice City, iar noi putem observa multe asemănări cu Miami Beach și cu statul Florida din viața reală.

Lucia va fi unul dintre protagoniștii principali și, pentru prima dată în istoria GTA, va fi un personaj feminin. Ea este văzută în videoclip alături de partenerul ei, Jason, al cărui nume nu a fost încă confirmat de Rockstar, dar care a fost vehiculat deja online de mai multe ori în trecut.

Videoclipul dezvăluie o mulțime de vehicule văzute în Los Santos, precizând clar că ambele jocuri sunt plasate în același univers. Grafica se pare că nu va semăna cu niciun alt joc Grand Theft Auto. Jocul va ajunge mai întâi pe PlayStation 5 și XBOX X/S, a dezvăluit Take-Two, compania mamă a Rockstar, într-un comunicat de presă.

Nu există o dată exactă de lansare pentru 2025, deși unele zvonuri sugerează că s-ar putea întâmpla pe 1 aprilie 2025. 

Share articol: