De cateva zile am un iPad pe care il hingheresc in scopuri “stiintifice”. Treaba a mers bine, pana am dat de un joc din App Store pe numele lui... Army of Darkness Defense. 

Trebuie sa fie tare greu sa fii proprietar de iPad. Sa ai atat de multe aplicatii interesante, si pe de alta parte sa nu poti sa trimiti un mail cu mai mult de o fotografie atasata fara sa dai bani mi se pare... de apelat Dr. Freud pe linia fierbinte.
Anyways, printre zecile de aplicatii si jocuri pe care le-am instalat am dat si de acest joc incredibil de addictive pe care nu l-am mai lasat din mana de vineri seara (am incarcat iPad-ul a doua oara astazi). Pe scurt, tu esti un erou care trebuie sa aperi celebra carte de vraji Necronomicon de hoardele de sculati din morti care vor sa puna mana pe ea.
Din punct de vedere al graficii, jocul arata deosebit de bine, dar dintr-un motiv care in momentul acesta imi scapa, nu am sunet.
Ca si evolutie, ai trei tipuri de upgrade-uri – ale personajului principal (arme, sanatate, power-up-uri), ale armatei care te ajuta si ale castelului (arcasi pe ziduri, catapulte, etc.). De partea cealalta, diverse tipuri de schelete ambulante care fac tot posibilul sa iti faca viata grea. La prima vedere nu pare cine stie ce, dar printr-un mecanism care imi scapa, creatorii lui au reusit sa apese o serie de butoane (cel putin in cazul subsemnatului) astfel incat nu pot sa il las din mana.
 Din punct de vedere pecuniar, jocul este gratuit, dar din App Store poti sa achizitionezi monede cu care poti sa cumperi upgrade-uri. Pana la nivelul 49, unde m-am blocat de vreo 4 ore (spre disperarea soacrei mele care vrea sa imi faca iPad-ul guler) nu am avut nevoie sa cumpar monede, dar acum trebuie sa recunosc faptul ca mi-ar prinde bine vreo 150000 de monede (7.99 EUR).
Parerea mea este sa il incercati si nu veti regreta.

P.S. Screenshoturi pun doar cateva, pentru ca pe fiecare dintre ele trebuie sa il trimit separat intr-un alt email, pentru ca, asa vrea Jobs. Steve Jobs.

Share articol: