Vezi comunicatul oficial

PC Garage, magazinul online cu cea mai mare comunitate de gameri si entuziasti in PC hardware, este sponsor principal al LSE LANParty v15. Compania a devenit un sustinator traditional al acestui eveniment, care aduna sute de pasionati de gaming. Cea mai noua editie se va desfasura pe 23 aprilie si va fi gazduita in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti. Sunt asteptati peste 1.500 de vizitatori, gameri si pasionati de tot ceea ce inseamna lumea PC-urilor, iar evenimentul incepe oficial la ora 10:00. Va continua insa pana a doua zi, in zori.

LSE LANParty este cel de-al treilea cel mai important eveniment de gaming din Romania, dupa Dreamhack si Comic Con. Totusi, spre deosebire de celelalte doua, acesta este orientat mai mult spre universul studentilor, avand radacini in maratoanele de gaming pe care acestia le practica la camin sau in sali dedicate. La editia din acest an, competitiile oficiale sunt cele de DotA 2(5v5), LoL(5v5), CS:GO(5v5), HearthStone si FIFA16. inscrierile pentru acestea s-au derulat pe pagina oficiala a LANParty.

PC Garage va fi prezent cu un stand in care vor fi organizate mai multe concursuri prin care vor fi rasplatiti cei mai indemanatici gameri. De asemenea, PC Garage va organiza o tombola cu premii si norocosii vor putea castiga unele dintre cele mai noi si mai populare jocuri video si periferice de gaming.

Pagina oficiala a evenimentului este disponibila aici, iar cei interesati sunt invitati sa verifice si evenimentul de pe Facebook.

Share articol: