Americanii au lansat un nou device ce va fi revolutionar in materie de simulatoare sportive.

TL1, pe numele sau, este cel mai apropiat de realitate din cate s-au vazut pana acum si are la baza o tehnologie ultraperformanta.

Potrivit DailyMail, cel care se joaca vede “lumea” exact ca un sofer de Formula 1, claritate maxima la o deschidere de 180 de grade. Simulatorul presupune si un scaun care va imita senzatiile reale, ce apar la 250-300 de kilometri/ora. "Jucaria" va fi ajutata de trei proiectoare de ultima generatie, care vor proiecta imaginea complexa pe un ecran cu o diagonala de 200 de cm.

Mai mult, sonorizarea va fi si ea la inaltime, putand reface conditiile sonore de pe un circuit de curse. Rezolutia va fi si ea una de Cartea Recordurilor: 7.000.000 de pixeli. La asemenea claritate si acuratete, gamerii pot confunda lumea virtuala cu cea reala.

Cu tot cu computerul care permite jocurilor sa ruleze, sistemul TL1 va costa peste 42.000 de euro, o suma uriasa pentru orice persoana. Ce-i drept, nu atat de mare pentru pasionatii de jocuri, crede producatorul, care mai spune si ca aparatul revolutionar va fi cu greu depasit la nivel de performante in urmatorii ani.

Sursa: stirileprotv.ro

Share articol: