Jucatorii sunt niste Aparatori ai ultimului oras de pe planeta Pamant, care exploreaza ruinele antice ale sistemului nostru solar.

Activision Publishing, alaturi de Bungie confirma calendarul de lansare pentru mult asteptata versiune Beta a jocului Destiny, care va include numeroase activitati din versiunea principala. Fanii care au efectuat o precomanda pentru Destiny la unul din retailerii participanti au acces garantat la versiunea Beta, dupa cum urmeaza:

  • Versiunea Beta se lanseaza mai intai pentru sistemele PlayStation®4 (pentru unele optiuni, este nevoie de PlayStation Plus) si PlayStation®3 in data de 17 iulie, ora 19.00 (ora locala) 
  • Versiunea Beta pentru Xbox One si Xbox 360 (este necesar Xbox Live Gold) se lanseaza in data de 23 iulie, ora 19.00 (ora locala) 
  • Versiunea Beta va fi offline pentru operatiuni de mentenanta intre 21 iulie – 22 iulie. Versiunea Beta va fi disponibila din nou pentru toti participantii de pe toate platformele pana la data de 28 iulie, ora 08.59 AM (ora locala). 

Detinand puteri incredibile, jucatorii trebuie sa se lupte cu inamicii omenirii si sa recupereze tot ce s-a pierdut in timpul prabusirii civilizatiei din timpul Epocii de Aur. Intr-un univers plin de mistere, Destiny ne dezvaluie povesti captivante si ne poarta spre aventuri epice, jucatorii fiind fascinati de o lume noua, plina de activitati competitive, de colaborare, publice si sociale, toate conectate intre ele.

„Pregatirile pentru lansarea primei versiuni Beta pentru toate platformele de console din intreaga lume ne emotioneaza si abia asteptam sa deschidem portile pentru toti participantii”, a declarat Harold Ryan, presedinetele companiei Bungie.  „Ne place la nebunie sa jucam Destiny si, cu ajutorul vostru, vom fi gata de lansarea din septembrie.”

Companiile Activision si Bungie au anuntat azi si lansarea celor trei versiuni de colectie ale jocului. Destiny Ghost Edition si Destiny Limited Edition includ urmatoarele: 

•         Disc si carcasa argintii SteelBook™, editie limitata

•         Acces la armele si echipamentul Vanguard Armoury, emblema exclusiva de jucator Vanguard

•         Mapa Aparatorului:

  • Ghid pentru arme
  • Ilustrate din Epoca de Aur 
  • Harta cerului

•         Continut digital al editiei de colectie:

  • Model unic Ghost
  • Emblema de jucator – editie exclusiva
  • Nava spațiala exclusiva

Destiny Expansion Pass – prelungeste experienta Destiny dupa lansare cu urmatoarele doua expansion-uri, care vor cuprinde misiuni complet noi, singleplayer  si co-op, harți multiplayer si o gama larga de arme, armuri si echipamente noi de castigat: 

Expansion I: The Dark Below – Primul expansion – sub suprafata Lunii, in adancuri, fanii vor descoperi un mormant antic, care nu a fost deschis niciodata, si un zeu al intunericului care a strans o armata de razboinici in adancurile Hellmouth, adapostul rasei inamice Hive

Expansion II: House of Wolves – Al doilea expansion – detaliile vor fi date publicitatii ulterior

Platformele PlayStation vor cuprinde si continut exclusiv suplimentar pentru Expansion I si II, iar acesta va ramane exclusiv cel putin pana in toamna anului 2015

Destiny Ghost Edition va cuprinde si urmatoarele articole:

•         Macheta Ghost, cu lumini activate la miscare si inregistrari cu vocea apreciatului actor Peter Dinklage, cel care joaca personajul Ghost, partenerul personal al jucatorului

•         Scrisoare de prezentare

•         Relicve din Epoca de Aur, respectiv o fotografie, un patch, un abtibild si doua embleme metalice ale Calatorului

Pentru fanii care au facut precomenzi digitale, Destiny Digital Guardian Edition cuprinde o copie digitala a jocului, Destiny Expansion Pass si conținutul digital al editiei de colectie. 

In prezent, sunt disponibile pentru precomanda urmatoarele: Destiny Ghost Edition (£149,99), Destiny Limited Edition (£94,99), Destiny Digital Guardian Edition (£84,99) si Destiny Expansion Pass (£34,99, Expansion I si Expansion II vor avea un pret individual de £19,99 la lansare).

Precomenzile efectuate la retailerii selectionati vor cuprinde si accesul la Vanguard Armoury, arme, echipament si embleme de jucator exclusive.  Vizitati  http://www.destinythegame.com/wheretobuy , unde gasiti o lista cu retailerii participanti din intreaga lume.

Share articol: