In "Eroii zilelor noastre", cum mai este numit jocul, francezii trebuie sa-l faca pe patron sa renunte la inchiderea uzinelor neperfomante.
Lupta impotriva "exploatarii omului de catre om" a ajuns si-n jocurile video, cel mai nou fiind Kill Mittal. Ideea a plecat de la recenta decizie a miliardarului indian care are afaceri si-n Romania de a inchide doua furnale ale unei otelarii din Florange, un oras din nord-estul Frantei.
In jocul disponibil pentru PC-uri si Mac-uri, utilizatorii dau piept si cu fortele de ordine pe care le pot ataca pana si cu cocktailuri Molotov fara a se arata sange, insa. Industriasul indian este potretizat ca un robot gigant, acesta putand fi dovedit doar daca grupul de sindicalisti revoltati este foarte mare.
Alexandre Grilleta, creatorul jocului, isi sustine ideea spunand ca povestea inchiderii uzinei de la Florange este una "inspirationala". Decizia patronului de a renunta la aceasta unitate a fost primita cu furie de muncitorii francezi, acestia "plantand" la intrarea in uzina o piatra funerara pe care scria "tradare".