Vezi comunicatul oficial

PC Garage si Sun Plaza anunta un eveniment special pentru sambata, 16 iulie, incepand cu ora 10.00. Timp de o zi, centrul comercial Sun Plaza devine locul de adunare pentru cei care stiu sa se bucure de pasiunile lor si sa se distreze. Fotbalul, jocurile pe calculator, masinile de curse si tehnologiile viitorului vor fi vedetele acestui eveniment.

Astfel, pasionatii de fotbal pe calculator pot participa la competitia FIFA Mania. inscrierile se pot face online pana pe 14 iulie si intrecerea va reuni 128 de participanti, care vor concura cu mult fair-play si pasiune pentru sport in cel mai cunoscut joc video dedicat fotbalului: FIFA 2016. Competitia se va desfasura in sistem "Golden Goal", asa ca cei mai eficienti jucatori vor inainta cu viteza spre marile premii ale acestei competitii. Acestea au o valoare totala de peste 3.000 dolari, iar ordinea premiantilor este urmatoarea: locul intai primeste un sistem de gaming PC Garage in valoare de 6.799 de lei, pentru locul doi va fi oferita o placa video GIGABYTE GeForce GTX 1070 de ultima generatie, in valoare de 2.299 de lei, iar locul trei va castiga o consola de jocuri de gaming PlayStation 4, in valoare de 1.799 de lei. Ceilalti castigatori primesc, pentru locul patru, un SSD OCZ 240GB, cu o valoare de 400 de lei sau cate un gamepad wireless Logitech F710, de 189 lei, pentru cei care se califica pe locurile cinci - opt. De premii se va putea bucura si publicul, care va avea ocazia sa participe la tombola organizata pentru acest eveniment.

Pentru cei care doresc sa fie la curent cu tehnologiile viitorului in gaming, organizatorii au pregatit o zona speciala in care vor putea testa ochelari de realitate virtuala Oculus Rift sau HTC Vive conectati la super sistemele de gaming PC Garage echipate cu placi grafice de ultima ora de la NVIDIA, bazate pe arhitectura Pascal.

Iubitorii de cai-putere isi vor putea testa reflexele in simulatorul auto echipat cu volanul Logitech G29 si ochelari de realitate virtuala. Pentru cei care prefera experienta traditionala a jocurilor pe calculator, organizatorii au pregatit zona Free Play, cu sisteme PC Garage si periferice Logitech.

Share articol: