Unul dintre cele mai populare jocuri va avea o noua versiune lansata in toamna acestui an.

FIFA 15 a primit review-uri bune din partea criticilor, mai ales in ceea ce priveste versiunile pentru console. Pe PC, gamerii s-au plans de buguri si, cu toate ca au fost lansate patch-uri intre timp, unele probleme nu au fost rezolvate. EA Sports se concentreaza acum pe pregatirea urmatorului joc din serie: FIFA 16. Pastrand traditia ultimilor ani, FIFA 16 va fi lansat in luna septembrie a acestui an. Iata cateva informatii aparute despre jocul celor de la EA Sports.

► va avea o grafica mai buna
FIFA 15 a reprezentat un upgrade major pentru consolele de noua generatie in ceea ce priveste grafica - gazonul era mai realist ca niciodata, suporterii contribuiau la experienta jocului si multe altele. Exista in continuare loc de imbunatatiri, mai ales in ceea ce priveste jucatorii - FIFA este in dezavantaj in comparatie cu alte jocuri. De asemenea, parul jucatorilor nu pare realist. Stadioanele si meciurile in sine arata foarte bine, insa atat acestea, cat si clipurile de dinainte de meciuri vor fi imbunatatite.

► portarii vor fi mai inteligenti
EA Sports a facut modificari majore in ceea ce priveste animatiile in FIFA 15 in cazul portarilor. Nu s-a schimbat insa foarte mult inteligenta artificiala in privinta acestora. In FIFA 16, acest lucru se va schimba mai ales in cazul suturilor de la distanta sau al situatiilor de 1 la 1.

► online multiplayer imbunatatit
Modul de multiplayer reprezinta o parte masiva din franciza FIFA si urmatorul joc din serie se va concentra pe aceasta zona. In precendul joc au existat probleme de lag al serverului, multiplayer-ul devenind extrem de important. Turneele au inceput sa fie difuzate live prin streaming iar FIFA 16 va incerca sa rezolve problemele existente in precedentul joc.

► game-play-ul va avea modificari
EA Sports a alternat in ultimii 2 ani in ceea ce priveste strategia pe care s-a concentrat - daca in FIFA 14 s-a concentrat foarte mult pe aspectul jocului defensiv, in FIFA 15 totul a fost diametral opus. Pentru FIFA 16, EA Sports incearca sa gaseasca un echilibru pentru a spori realismul.

► implementarea modului de cariera online
Unul dintre cele mai interesante aspecte ale francizei NFL a celor de la EA Sports este data de acest mod online de cariera.

► schimbari la Ultimate Team
FIFA UT a reprezentat un succes major din punct de vedere al utilizatorilor, insa introducerea price ranges a dus la multe critici pentru editia de anul trecut. EA Sports ar putea rectifica acest lucru

Voi ce modificari ati vrea sa vedeti in FIFA 16?

Share articol: